HomePoliticUDMR a pus mâna pe ciolan

UDMR a pus mâna pe ciolan

Am primit pe adresa redacției un mesaj de felul următor: „Hosszú évtizedek után ismét megjelent Kassán termékeivel az állami tulajdonú Hollóházi Porcelángyár, helyi vállalkozók szombaton márkaboltot nyitottak a felvidéki városban. ” 

Inițial am crezut că-i vorba de o reacție venită din spațiul extraterestru. Era firesc ca faima Academiei Cațavencu să depășească sistemul solar și să începem să primim semnale din Alfa Centauri. La urma urmei, dacă suntem citiți în Giurgiu sau Tecuci, nu văd de ce nu ne-ar citi și ăia cu capul mare de la marginea Universului, că tot cam aia e.

Până la urmă, s-a lămurit că mesajul era scris în maghiară, o limbă care pare foarte bine să fie extraterestră, că era semnat de Kelemen Hunor și că era prima lui reacție de după intrarea în Guvern.Pe scurt, ce ne-a transmis Kelemen: „Acum mai bine de un an românii ne-au spus că ne dau un os în gură. Noi suntem oameni răbdători, am așteptat cuminți și iată că, în final, românii ne-au dat osul. La o primă cântărire nu e un os de lepădat, ba chiar am zice că-i ditamai ciolanul. Vreun an, pe puțin, avem ce ronțăi.”

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare