HomePoliticUrmând exemplul lui Ioan Rus, Iohannis va demisiona peste...

Urmând exemplul lui Ioan Rus, Iohannis va demisiona peste fix zece ani!

Într-un interviu acordat recent presei centrale, ministrul Transporturilor ne cerea să nu ne mai grăbim atâta cu autostrăzile alea, că nici piramidele n-au fost construite într-un an, ba până nici Dumnezeu n-a făcut lumea într-o zi. Iar dacă Domnul n-a fost în stare să facă o lume decât în şase zile (ultima part-time), de ce am avea pretenţii de la Domnul Rus să ne construiască o autostradă în şase luni?

E bine, zice ministrul, ca lucrurile să fie făcute temeinic, ardeleneşte: mai întâi vedem ce expropriem, ca să ne sunăm prietenii şi să-i sfătuim să cumpere repede terenurile alea, pe urmă numărăm şpaga, pe urmă mai numărăm o dată şpaga, să nu ne înşele americanii, austriecii, italienii sau cine mai construieşte etc, etc. Şi, ca să ne dăm seama că Ioan Rus e om de cuvânt, el a promis că, dacă nu face autostrada Braşov-Comarnic în patru ani, o să-şi dea demisia – evident cu condiţia să mai fie în funcţie şi atunci. Impulsionaţi de exemplul de moralitate oferit de ministrul Transporturilor, mai multe personalităţi autohtone au declarat că îl vor urma.

Astfel, preşedintele Iohannis a promis că, dacă va înşela încrederea milioanelor de români care l-au votat, va demisiona fix a doua zi după împlinirea celor două mandate prezidenţiale de cinci ani. Pentru a nu fi mai prejos, premierul Ponta a jurat că, dacă va mai fi prins copiind, plimbându-se cu barca în cadă sau bând bere la pet în Dubai îşi va da imediat demisia, cel devreme în 2016. Victor Piţurcă a promis şi el că, dacă nu câştigă Cupa Petroliştilor, Liga Cămilarilor şi Trofeul „Harem 2015”, îşi va da demisia de la Al Ittihad de îndată. De îndată ce primeşte toţi banii de contract, se înţelege.

Văzând atâta determinare, fostul preşedinte Traian Băsescu s-a declarat totuşi indignat: „Ce o tot lălăie găozarii ăştia că-şi dau demisia peste patru ani, peste zece sau peste cinci? Eu, dacă aş mai avea din ce funcţie să demisionez, aş demisiona în cinci minute!”.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare