Vezi ce reduceri și promoții a pregătit, pentru de Black Friday, Guvernul României

de Academia Caţavencu , 20 noiembrie 2015
Vezi ce reduceri și promoții a pregătit, pentru de Black Friday, Guvernul României

Surprizele de care au parte românii de Black Friday se țin lanț! Pe lângă promoțiile obișnuite, oferite de magazinele din România, premierul Dacian Cioloș a anunțat astăzi, într-o conferință de presă, că Guvernul României va participa în premieră la Black Friday 2015.
Mai precis, Cioloș a promis tuturor românilor ca începând de săptămâna viitoare și până pe 1 decembrie inclusiv, Guvernul României va pune la dispoziția cetățenilor săi o serie de reduceri spectaculoase, cum ar fi: reduceri de personal în instituțiile finanțate de la bugetul de stat (cu precădere în spitale și școli), reduceri salariale în toate instituțiile anterior menționate, reduceri de pensii și ajutoare sociale, reducerea speranței de viață în rândul românilor sau a speranței la un trai mai bun.
Pe lângă reduceri, Guvernul României promite că va lansa pe piață mai multe promoții și superoferte care ne vor lăsa pe toți cu gura căscată. Un exemplu de promoție este următorul: promovarea rudelor, prietenilor, cunoștințelor și clientelei politice în funcții de conducere din instituțiile de stat. De asemenea, îngrijorați de faptul că mulți români s-au plâns de numărul taxelor și impozitelor fixate, pentru echilibrare bugetară, de executivul precedent, Cabinetul Cioloș lansează oferte speciale la plata acestora. De pildă, plătești o taxă și primești una bonus, îți achiți impozitul pe anul viitor și primești bonus încă un impozit și multe alte surprize, cum ar fi penalizări din anii precedenți.

Citește și:
Super ofertă de Black Friday: INFP anunță reduceri de până la 50% la intensitatea cutremurelor
Black Friday 2015: Medicii anunță reduceri la șpăgi începând cu 20 noiembrie

Loading...

Comentarii

  • ilidia

    21 noiembrie 2015 11:57

    Autorule, daca taceai filozof ramaneai. Asa, dorind sa fii ironic, ai dat cu bata- balta.

    raspunde comentariului
+