Vezi doar aici cum se bagă șerbanul la nicolice!

de Academia Cațavencu , 22 aprilie 2017
Vezi doar aici cum se bagă șerbanul la nicolice!

Dacă e să te iei după singurul inginer în drept din istoria României, toți copiii, frații și cumnații cu amantele lor cu tot sunt geniali dacă-s angajați de propriile neamuri la stat. Că altfel ar putea fi ilegal. Te uiți la ei și-ți dai seama imediat că-s geniali din neam. Sau o fi vrut să spună genitali și-au scos nenorociții ăștia de ziariști din context? Că așa ar mai merge să duci șerbanul la nicolice. Ar avea înțeles chiar și pentru cap de plută ăla al lor care și-a tras un prezervativ pe cap și-a plecat să joace Balena Albastră că el crezuse că e bal mascat.

E ușor de recunoscut pentru că și nemascat arată la fel.                                                                                                

Dacă e așa, adică să fie angajate rudele pe criterii genitale, ori că seamănă cu vreun organ, cum spuneam mai sus, ori că există o oarecare legătură cu funcția de reproducere, se explică și se justifică totul. Următorul pas e indemnizația de amantă cu tichete de masă pentru Coasta de Azur. 

Bacteria E.colicea

Comentarii

 • Allison Howarts

  22 decembrie 2017 2:28

  Bună ziua, sunt aici pentru a răspândi această veste bună întregii lumi cu privire la modul în care am primit soțul meu înapoi. Eram nebun când soțul meu mi-a lăsat o altă femeie luna trecută. Dar când mă întâlnesc cu un prieten care ma introduce în profetul Okona, un mare mesager la oracolul pe care îl slujește, mi-am povestit problema profetului Okona despre cum ma lăsat soțul meu. El mi-a spus doar că am ajuns la locul potrivit că voi fi dorința mea de inimă fără nici un efect secundar. Mi-a spus ce trebuie să fac, după ce a fost făcut, în următoarele două zile, soțul meu a sunat mă la telefon și îmi pare rău că m-ai trăit înainte. Sunt atât de fericită și copleșită că trebuie să le spun întregii lumi cum mi-a ajutat profetul Okona să-mi dau dorința inimii. Dacă aveți nevoie de orice fel de ajutor, contactați Profetul Okona la următoarea adresă de e-mail prophetokonagmail.com De asemenea, a distribuit atâtea vrăji ca,1 Dacă doriți ex-spate.2 nu ai nevoie de un divorț în căsnicia ta.3 Vrei să fii promovat în biroul tău.4 Vrei să vindeci bolile mortale5 Dacă vreți un copil.6 Vrei să fii bogat.7 Vrei să îți ceri soțul și soția să fie a ta pentru totdeauna.8 Dacă aveți nevoie de asistență financiară.9 vrei o soție soț

  raspunde comentariului
 • gopo

  14 iunie 2017 21:49

  Cum dracu putem sa fim atat de prosti..?Unde dracu gasim specimenele astea si le cacam in fruntea tarii?

  raspunde comentariului
 • jan

  28 aprilie 2017 9:07

  atat serbanul cat si necolicea sunt doi paraziti periculosi pentru poporul asta.

  raspunde comentariului
+