HomePoliticParlamentVictoraș, turnătorul sub acoperire, sau cum i-a dat Monta...

Victoraș, turnătorul sub acoperire, sau cum i-a dat Monta puie lui Tăriceanu

Oamenii de afacere (retrocedare) Tal Silberstein, Benyamin „Beny” Steinmetz, șeptarul înaintaș Remus Truică, patronul „Evenimentului Zilei”, Dan Andronic, și fostul consilier guvernamental Marius Marcovici  sunt judecați pentru retrocedarea frauduloasă a unor păduri către juvetele Casei Regale, Paul zis și al României.

Procesul beneficiază de participarea extraordinară a unor vestici comici ai scenei politice românești, respectiv Călin Anton Popescu Ionescu Georgescu Tăriceanu și celebrul Puie Monta, zis și Victor al PSD-ului. Din păcate pentru el, senilul președinte al Camerei Derutaților s-a trezit din martor inculpat pentru că în fața anchetatorilor a mințit cu nesimțire afirmând că nu-l cunoaște pe inculpatul Tal Silberstein. La momentul punerii sale sub acuzare, tataia Tăriceanu s-a dat măreț la televizor afirmând că-l doare în pampers de procurori și că procesul e o înscenare bazată pe șantaj, la care nu va ceda. Vezi Doamne, oamenii legii au vrut să-i dea puie pentru că el a dat în vileag abuzurile din justiție luptându-se până la unu’ cu DNA-ul, că la două începea pauza de masă.

Calculele bătrânei lepre politice au fost date peste cap de mai tânăra japiță Puie Monta. Deși este obișnuit cu minciuna ca măgarul cu bătaia, fostul prim sinistru a găsit de cuviință să spună adevărul în fața judecătorilor. Nu de alta, dar licheaua are deja un proces pe rol în care riscă o condamnare și o nouă boacănă nu i-ar pica tocmai bine la ficat. „L-am găsit pe Tal Silberstein acasă la domnul Tăriceanu la care eu m-am dus pentru discuții politice. Întâlnirea cred că a fost în anul 2014 iar discuția a fost în legătură cu formarea unui nou partid politic de către domnul Tăriceanu”, a declarat Puie Monta în fața judecătorilor. Din conținutul interceptărilor aflate la dosar rezultă că Tăriceanu a setat mai multe întâlniri între Tal și Monta și subiectul nu a fost consultanța politică sau înființarea unui nou partid, așa cum susține Muie Ponta.

Spre spălarea păcatelor Pontei socialiste, presa de debara a PSD a subliniat că acesta l-a dat în gât pe Tăriceanu „din greșeală”, ceea ce este un fals ordinar. Este ca și cum ai spune că Mesi a ratat de la 11 m cu poarta goală. Un maestru al minciunii cum este Puie Monta nu putea să se încurce într-o mărturie dată în fața unui om câtă vreme el mințea lejer la televizor milioane de oameni. Este clar că micul Titulescu reșapat n-a vrut să mintă până la capăt și să-și riște astfel libertatea. N-ar fi exclus nici ca băieții albaștri din Externe să-l fi informat despre interceptările făcute de SRI și să-i fi atras atenția să nu mintă. Așa se face că, precum Cain și Abel, cei doi gemeni ai ticăloșiei și imposturii au fost puși în situația de a se face între ei. Pentru că, dacă mărturia lui Monta îl va înfunda pe Tăriceanu, e greu de crezut că bătrânul edec liberal nu-i va plăti cîrlanului cu aceeași monedă.     

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare