HomePoliticVoicule, ne doare-n fund de cancerul tău la colon!

Voicule, ne doare-n fund de cancerul tău la colon!

De s-ar face o statistică, în ultimii 20 de ani toți politicienii condamnați suferă de cancer. Nu știu ce pun ăștia-n caviar, dar cum aud de sistem de detenție, cum li se irită vreun organ și trebuie să se trateze acasă, ori departe de țară. Cel mai probabil Năstase n-a vrut să se sinucidă, ci într-un ultim gest eroic a vrut să-și extirpe posibilul cancer din gât. A vrut să dea un exemplu că se poate intra la pușcărie fără nicio boală.

Fostul senator Cătălin Voicu a fost condamnat la șapte ani de răcoare. Inevitabilul s-a produs la scurt timp după aflarea sentinței și cancerul a-nceput să se manifeste. Hemoragie rectală, deci evident că nu poate suporta regimul de detenție. Alți specialiști au declarat că, de fapt, e vorba de o stare critică de hemoroizi de la prea mult stat pe scaunele de piele din Senat și din mașinile scumpe. Pe cine să mai crezi?

Cătălin Voicu suferă de câteva ore și de diabet. Clasicul efect de bumerang al dulcegăriilor aruncate-n prostimea cu buletin de vot. Și, colac peste ditai pupăza, e și obez. Tot de curând, până la aflarea sentinței el fiind, de fapt, un manechin din gașca lui Botezatu. Pe fond de stres s-au acumulat bolile mai ceva ca banii.

Și (sperăm) să mai fie arestări. Să-i vedem cum se-nghesuie toți într-o celulă, dând cu banul care să doarmă-n pat cu Voicu. Și dacă mai fac vreun cancer, să-ntoarcă și celălalt colon.

exclusiv online

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare