HomeProiecte specialePagina de BusinessDe ce este spuma poliuretanică cel mai bun izolator...

De ce este spuma poliuretanică cel mai bun izolator pentru casă

 

Spuma poliuretanică este folosită preponderent în industria construcțiilor. Și nu este deloc un lucru de mirare deoarece acest material asigură o izolare termică perfectă. Compania Isoterm care propune clienților săi o astfel de spumă pentru izolații casă oferă și câteva avantaje demne de luat în considerare ale acestui izolator.

Ce este spuma poliuretanică și la ce folosește

Spuma poliuretanică este ceea ce se poate numi agentul izolator perfect pentru orice suprafață și orice spațiu. Ea acționează pe mai multe planuri: termo, fono, hidro. De aceea este considerată o metodă perfectă pentru izolații casă ori izolații hale. Spuma se aplică prin pulverizare și oferă o acoperire perfectă, păstrând astfel căldura pe timp de iarnă și răcoarea pe timp de vară.

A izola termic o locuință nu este treabă ușoară. Sau ieftină. Atunci când se alege un anumit material, diferiți factori trebuie avuți în vedere. Materialul de izolare termică ar trebui să protejezee cu brio pierderile de căldură. Și în același timp să absoarbă zgomotele din exterior. În plus, ar trebui să poată fi manevrat cu ușurință și rapiditate, dar și să cântărească puțin.

Cât de facil este astfel descoperirea unui agent izolator care să ofere toate aceste lucruri? Poate părea imposibil, dar nu este așa. Un astfel de material pentru izolații casăexistă. Iar numele său este spuma poliuretanică. Compania Isoterm oferă pe lângă garanție și câteva avantaje indubitabile ale spumei de calitate superioară, produsă de unii dintre cei mai importanți fabricanți la nivel mondial.

Avantajele aplicării spumei poliuretanice în izolații casă

Spuma poliuretanicăare o aplicabilitate versatilă. Este folosită pentru lipirea și izolarea panourilor pentru pereți, a tablei ondulate, în poduri, mansarde, în hale sau acoperiș. De asemenea, permite izolarea fonică și etanșarea pereților despărțitori. Și chiar dacă acest tip de spumă costă mai mult decât vata minerală de exemplu, investiția este mult mai rentabilă în timp.

Printre beneficiile primare ale acestui izolator se numără o izolare termică perfectă. Faptul că vei folosi așa ceva pentru casa ta te va ajuta să reduci costurile la încălzire cu până la 50% în fiecare lună. Și peste ceva timp îți vei da seama că este o investiție eficientă, dacă cumva aveai îndoieli la început.

Spuma poliuretanică este sigură atât în ceea ce privește sănătatea, cât și privitor la mediul înconjurător. Nu se oxidează, nu se prăfuiește. De asemenea, este rezistentă la mucegai și nici nu atrage insecte sau rozătoare. Protejează lemnul de mucegai și metalul de coroziune.

 

Într-o casă astfel izolată, calitatea aerului sporește deoarece implică mai puțin praf și alergeni

Chiar dacă timpul trece, parametrii de izolare ai spumei nu se schimbă. Aceasta asigură acoperire 100% și o durabilitate garantată pentru eternitate. În plus, este foarte ușor și rapid de aplicat datorită procesului de pulverizare. Spre deosebire de vata minerală care este și masivă și necesită o mână de lucru multiplă. Dar cel mai bine este apelarea unei echipe specializate pentru izolații casă cu spuma poliuretanică, așa cum recomandă și compania Isoterm.

Proprietățile fizice ale spumei îi permit acesteia să adere perfect cu orice suprafață astfel încât să umple orice fel de gol. Se pulverizează grozav pe lemn, plăci OSB, cărămizi, dar și beton. Și în plus nu este nevoie de ustensile adiționale pentru a instala materialul izolator în finisarea unei locuințe. Etanșează perfect orice spații și se aplică ușor și rapid pe orice textură.

Un ultim lucru foarte important referitor la această spumă este durabilitatea extrem de mare. Datorită substanțelor ce compun materialul, durata de viață a acestuia este eternă. Astfel ajută constructorul sau proprietarul de casă cu costurile și întreținerea. Asta pentru că nu trebuie schimbată sau intervenit la ea în vreun fel, deoarece nu se deteriorează. Așadar, o astfel de investiție este cât se poate de rentabilă.

Banii cheltuiți în primă fază vor fi recuperați de-a lungul timpului iar economii vor fi făcute pe termen lung.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare