HomeProiecte specialePagina de BusinessUnde ne facem frumoase in Bucuresti: Salon coafura 1Dream...

Unde ne facem frumoase in Bucuresti: Salon coafura 1Dream Dorobanti

Una dintre cele mai importante dorinte din viata unei femei este sa isi gaseasca un hairstylist care sa o tunda dupa ultimele trenduri, o cosmeticiana care sa o faca frumoasa ca pe o printesa si un makeup artist care sa ii puna in evidenta trasaturile cu talent si arta. Cu alte cuvinte, un salon de frumusete echipat cu tot ce trebuie.

Ne face placere sa iti anuntam deschiderea unui nou salon de infrumusetare in Bucuresti, chiar in inima capitalei si in cel mai exclusivist cartier al orasului, Dorobanti. 1 Dream Beauty Studio, salonul cu o echipa coordonata de Raluca Racovita, a carei misiune este sa transforme visele in realitate, va fi de acum prezent si cu o adresa in Dorobanti!

[image image-id=”50996″ height=”400″ width=”400″ image-title=”FrumuseÈ›e”]

De ce sa alegi 1 Dream Beauty Salon Dorobanti

Cauti un salon in Dorobanti? Trebuie sa treci pragul 1 Dream Beauty Salon macar o data! Iti oferim mai jos cele mai bune motive pentru a o face!

1. Salonul are o echipa de profesionisti experti in vopsit,suvite,balayage,decapaj, decolorare, cele mai noi tunsori si coafuri, dar si tratamente cosmetice, makeup de zi si de seara sau epilare definitiva chiar si criolipoliza.

2. Locatia este exclusivista, atmosfera intima, iar echipa se va da peste cap sa te faca sa te simti rasfatata precum o adevarata vedeta.

3. Salonul este echipat cu aparatura profesionista si cu cele mai bune cosmetice. Ai parte numai de branduri celebre, recunoscute la nivel mondial si european.

4. Echipa este amabila si sociabila. Vei pleca de la salon simtind ca te-ai despartit de niste prieteni, nu doar de hairstylisti,manichiurista, makeup artisti sau cosmeticiene.

5. Ai parte de coafuri, tunsori, machiaje in trend si cele mai noi servicii de infrumusetare. Raluca Racovita este primul hairstylist din Bucuresti care a realizat in salonul sau un look balayage, dar trebuie sa incerci si celelalte servicii marca 1 Dream. Printre cele mai noi se numara si Tratamentul cu oxigen hiperbaric, secretul de tinerete si de frumusete al Madonnei si celorlalte dive de peste Ocean.

6. Recomandarea vine de la mii de cliente multumite. Poate mai important decat orice este ca 1 Dream are parte de un portofoliu generos de cliente multumite, care s-au intors cu drag la salon.

Acestea sunt numai cateva dintre motivele pentru care 1 Dream promite sa deschida unul dintre cele mai bune saloane din Dorobanti.

Ce servicii te asteapta la 1 Dream Beauty Salon Dorobanti

In mare, in salonul din Dorobanti te vor astepta aceleasi servicii ca in cadrul locatiei-mama, dar, daca nu esti familiara cu acestea, abia asteptam sa ti le enumeram.

Iata cu ce te tenteaza unul dintre cele mai bune saloane din Dorobanti.

Servicii de cosmetica. Tratamentele faciale sunt nelipsite pentru o femeie frumoasa si plina de incredere in ea. In salonul din Dorobanti vei avea parte de tratamente pentru ten gras si acnee, pentru piele uscata sau pentru conturul ochilor. Dar poti beneficia si de tratamente anticelulita, de criolipoliza,oxigen hiperbaric,plasma pen,hifu 4D microblading, mezoterapie, microdermabraziune sau Energy Lift.

Tuns. Orice coafor din Dorobanti care se respecta va fi in stare sa iti ofere un tuns decent, dar la 1 Dream experienta hairstylistilor se impleteste cu cunoasterea perfecta a celor mai noi tendinte. Tunsul pentru par scurt, pentru par mediu sau lung va fi o experienta speciala. Dar poti opta si pentru tunsul Thermo, cu foarfeca electrica, care te scapa de varfurile despicate si sigileaza cuticula cu ajutorul caldurii.

Coafat. Cele mai frumoase coafuri, pentru par scurt, mediu sau lung, te asteapta in acest coafor din Dorobanti. Poti opta si pentru coafuri de mireasa sau pentru coafuri de seara, dar si pentru un coc lejer daca trebuie sa mergi la un pranz de afaceri la care vrei sa arati impecabil. Impletiturile de par ies de asemenea de minune din mainile hairstylistilor 1 Dream.

Vopsit par. Expertii 1 Dream sunt renumiti pentru culorile fabuloase, pentru vopsitul prin tehnica balayage, dar si pentru decolorari sau decapaje reusite. La fel de apreciate sunt si vopsitul parului gri, vopsitul in suvite sau vopsitul ombre.

Tratamente de par. Suvitele tale se resimt si vrei sa le rasfeti? Da o fuga in acest salon din Dorobanti, pentru ca te asteapta tratamente de par exceptionale. Poti alege intre tratamentele Olaplex, Joico, Moroccanoil sau Nashi.

Manichiura. Unghiile sunt cartea noastra de vizita si este cert ca vei face o impresie mai buna cu o manichiura impecabila. La 1 Dream Beauty Salon din Dorobanti ai la dispozitie servicii de manichiura clasica, semipermanenta, cu gel, cu pudra, frantuzeasca, spa, nail art sau pedichiura.

Machiaj. Machiajul profesional te va face sa te simti precum o zeita si nici nu iti va veni sa crezi cat esti de frumoasa. Fie ca iti doresti un machiaj de zi sau de seara ori vrei un machiaj splendid de mireasa, fie ca doresti sa optezi pentru aplicare de gene false, aici este locul potrivit.

Epilare. Scapa de parul nedorit cu epilarea definitiva, cu epilarea cu zahar sau cu cea cu ceara traditionala. Serviciile de pensat sunt la fel de bune, profesionistii 1 Dream conferind armonie chipului tau.

Pentru ca stim ce impact poate avea o podoaba capilara deasa si puternica, la 1 Dream Beauty Salon ai la dispozitie si posibilitatea de a opta pentru extensii de par. Chiar si cel mai sic bob poate deveni acum o coama de printesa.

1 Dream Beauty Studio deschide un salon de top in Dorobanti! Fa o vizita locatiei si vei vedea cum visurile tale se transforma in idealuri de frumusete!

 

 

 

 

salon dorobanti saloane dorobanti coafor dorobanti 

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare