HomeProiecte specialePagina de BusinessVrei să faci un cadou util de Crăciun? Iată...

Vrei să faci un cadou util de Crăciun? Iată ce găsești pe eMAG

A venit și luna decembrie, cu goana sa după cadouri. Liste, drumuri, magazine cu oferte pe cât de variate, pe atât de inutile. Iar printre toate, multă, multă aglomerație. Dacă ți-ai acceptat deja soarta și te pregătești să te aventurezi în această nebunie din nou, aruncă mai întâi un ochi pe ideile de mai jos. Toate pot fi cumpărate online. Iar cu un card eMAG, rezolvi cadourile pentru toată familia.

 

Pentru tați

Dacă îl iei pe tata direct și-l întrebi ce-și dorește de Crăciun, vei primi, cel mai probabil, răspunsul clasic: „nu trebuie să-mi iei nimic”. Dar știți amândoi că nu-i așa. Și că merită ceva simplu de folosit, ușor de întreținut și cu grad mare de satisfacție (fără plante carnivore cărora le trebuie schimbat ghiveciul în fiecare lună). Fiindcă, tradițional, tatăl era omul cu banii în familie, poți să-i hrănești orgoliul și să-i cumperi un portofel nou, din piele, demn de stâlpul familiei. Alternativ, nu dai greș niciodată cu cel mai modern set de îngrijire a bărbii disponibil online. Recenziile te vor îndruma în direcția corectă.

 

Pentru mame

Mama se va bucura de daruri, indiferent ce primește. Vorba aia, gestul contează. Dar mai contează să nu-i dai de lucru din greșeală. E plină lumea de mame care au primit, de ziua lor sau de sărbători, cadouri care implică și mai multă treabă pentru ele. În schimb, oferă-i un răsfăț. Dincolo de programări la SPA sau alte experiențe similare, poți să alegi ceva mai puțin trecător, cum ar fi un așternut de pat din mătase. Sau o pijama pufoasă. Sau un set de ceai din porțelan.

 

Pentru copiii care își doresc de toate

La cei mici, totul începe cu o scrisoare. „Dragă Moșule, îmi doresc cutare”. Dar până în Ajunul Crăciunului, sunt șanse ca scrisoarea să devină nuvelă. Și nu putem spune că-i condamnăm. Și noi aveam o mie de dorințe când eram de vârsta lor. Dar știm, în același timp, că nu poți să le satisfaci pe toate și nici n-ar fi sănătos. Totuși, există o cale de mijloc. Oferă-i puterea de a-și crea singur toate lucrurile pe care și le dorește, măcar parțial. Cu un set LEGO, îi pui imaginația la contribuție și îl ajuți să învețe multe alte lecții valoroase, cum ar fi răbdarea.

 

Pentru prietenii pe care-i vezi și de Revelion

Dacă nu obișnuiești să le faci cadouri prietenilor, nu-i nimic, nu te obligă nimeni să începi acum. Există însă prieteni și prieteni. Pe unii s-ar putea să-i întâlnești o dată pe an. Pe alții îi ții aproape în toate momentele importante din viața ta. Dacă se încadrează mai mult în a doua categorie, nu strică să-i adaugi și pe lista de sărbători. În special dacă urmează să petreceți și Revelionul împreună. În acest caz, ai și de ce să te legi. Un set pentru cocktailuri, cu ingrediente incluse, ar fi sigur hitul petrecerii. Sau un bax de smoothie-uri pentru dimineața de după. Sau niște păturele stilate, numai bune de purtat sub ploaia de artificii și la fel de utile și la grătarele din vară.

Dacă te străduiești prea tare să fii surprinzător de Crăciun, s-ar putea să ratezi complet dorințele destinatarului. În schimb, ai grijă să construiești o povestioară în spatele unui dar, să fie de calitate și să i se potrivească, chit că nu pare un obiect inedit. Iar dacă abordezi problema cu un card precum CardAvantaj în buzunar, scapi de și mai multe bătăi de cap.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare