HomeSocialDNA, perfect pentru familia mea!

DNA, perfect pentru familia mea!

Nici nu termină bine păsărelul Ponta de ciripit pe Twitter cum că locul uliului Băsescu și al famigliei sale e alături de Udrea, că se și repeziră controlorii parentali ai DNA asupra familiei ciripitorului. Adică o firmă înființată de talentata doamnă și mamă Cornelia Naum, controlată acum de sora și cumnatul premierului. Vreo 10,3 milioane de lei prăduiți din fonduri europene, iar în "afacere" nu a fost uitat frățiorul de cruce roșie pesedistă Ghiță. 

Dacă e cea mai tare și-o ține tot așa, DNA riscă să ne lase orfani de familii și famiglii politice, construite cu atâta efort după '90. Facem un apel umanitar către vitrega Justiție să includă în pachetul său reunificarea familiilor neamului, cum a procedat în cazul clanului fotbalistic. Nu-i corect să stea atâția membri separat și unii să le aducă altora chiftele numai cu porția de ciorbă la o vorbă.

Programul "Reunificarea familiilor" poate avea un model în cel al familistului Ceaușescu, conform căruia trebuia să plătești ca să-ți revezi rudele evadate din pușcăria numită România. E drept că acum ar fi în sens invers, solicitatorii plătind ca să intre și nu ca să iasă. Asta s-ar aplica perfect prin confiscarea extinsă a averilor, ideea pentru care Monica Macovei a ajuns procurorul fascisto-bolșevic pus pe distrus sfânta țărișoară. Iar noi să ne înduioșăm lăcrimos în fața TV-ului ca la reuniunile româno-arabe ale Zânei văzând, printre gratii, cum se regăsesc rudele despărțite. N-am fost învățați de mici că familia este celula societății? 

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare