HomeSocialCel mai prost din curtea şcolii

Cel mai prost din curtea şcolii

O fi fost Băsescu cum o fi fost, dar numai un curvoi politic se putea lua la pietre peste gard cu Sistemul. Pentru cine nu ştie şi n-a observat asta la Antena 3, Sistemul e reprezentat de hahalere ca Ponta, Oprea, Dragnea şi ne oprim aici, ca să nu enumerăm până mâine. Sărmanul şi cinstitul Iohannis încă n-a realizat cum merge jocul în politichia dâmboviţeană, unde întâi dai un cap în gură şi pe urmă bei o bere cu inamicul. Pe cale de consecinţă, şi-a luat-o rău la capitalul de imagine după leapşa cu mărirea salariilor demnitarilor.

Golani de cartier partinic şi trecuţi prin mineriade de culise, Ponta şi bodyguardul Oprea l-au jmekerit lejer pe neamţ, obişnuit de mic cu schimburile corecte în timbre şi bile de rulment. I-au dat un şmen de toată frumuseţea, plus o piedică pe când colegul-preşedinte mergea cu nasul pe sus în cărţile sale. Dacă mai vrem cumva România înapoi, ar cam fi cazul ca Facebookul să mai iasă o dată la luptă, suspendându-l pe micul Klaus dintre titanii parandărătului românesc.

Deoarece, deocamdată şi cu slabe speranţe de îndreptare a corijenţei, profesorul Iohannis e cel mai prost din curtea şcolii. Şi nici măcar nu poţi să-l chemi cu părinţii în cancelarie, că toţi sunt plecaţi la muncă afară.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare