HomeSocialCONCLUZIE ȘOC: în poza de pe Marte e...

CONCLUZIE ȘOC: în poza de pe Marte e Baumgartner făcând sex cu Răduleasca!

Fotografia publicată de NASA în care un individ pare a meșteri la roverul aflat pe suprafața marțiană a generat vii controverse pe internet. Părerile au fost împărțite, dar toate conduc spre ideea unei noi conspirații americane. Ori misiunea marțiană are loc, ca și cea lunară, în deșertul Nevada, ori yankeii au invadat Marte cu ajutorul extratereștrilor prieteni numai lor, pentru petrol. 

Departamentul De Astronautică, Ufologie și Conspirație al Academiei Cațavencu a studiat serios imaginea și este în măsură să vă ofere varianta corectă. Fotografia surprinde umbra lui Felix Baumgartner făcând sex cu Mihaela Rădulescu pe Marte, în poziția "misionarul marțian". Adică neînfricatul austriac își execută misiunea din picioare, ajutat de astrala noastră proptită de rover. Se vede clar cum Felix posedă o butelie cu aer în spate, necesară oricărui temerar angajat într-o ieșire în spațiu cu Mihaela.

Cei doi poartă, evident, costume adecvate mediului marțian, unde suprafața de oțil a roverului atinge temperaturi ce pot provoca disconfort. După ce NASA va certifica performanța cuplului, o va comunica oficial demarându-se procedurile de recunoaștere în Guinness Book. La întoarcerea pe Pământ, diva româncă a declarat: 

"Jeez, am 45 de ani și în dimineața asta am avut o banană, un orgasm pe Marte și două ouă bătute bine până la roșu marțian. Acum sunt în bikini, fac rapel pe perete și mă voi reîntoarce la sol tot cu fesele tonifiate în sus. Da, orgasmele mele nu vor să capituleze pentru că le "droghez" zilnic cu masaj și automasaj. O fi Felix curajos și priceput, dar nu ajunge nici el tot timpul pe altitudinea potrivită mie încă de cînd eram mică și deloc celebră în România".

Unii cârcotași ar putea pune întrebarea: cine a realizat fotografia, știind că NASA nu are paparazzi angajați? Păi și ce, credeți că acolo nu sunt români care l-au apucat pe extraterestrul Ceaușescu, pe vremea căruia se știa că fericirea maximă înseamnă 10 minute pe zi cu Mihaela?

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare