HomeSocialEt si cetera sociala5 moduri prin care să îl implici pe cel...

5 moduri prin care să îl implici pe cel mic în sesiunea de cumpărături (P)

Sesiunile de shopping, fie că au loc fizic, prin magazine, fie că navighezi online, se pot dovedi foarte obositoare și chiar plictisitoare pentru cel mic. Îi poți auzi deja oftând, scâncind și cerând fiecare lucru pe care tu nu vrei să îl cumperi.

În continuare acestui articol îți vom prezenta câteva moduri prin care sesiunea de cumpărături să fie mai plăcută pentru tine și copilul tău.

5 modalități prin care cel mic să devină mai interesat de cumpărături

  1. Pregătește o listă cu ceea ce trebuie cumpărat și ține-te de ea. Îl poți lăsa pe cel mic să bifeze el pe listă produsele deja cumpărate.

  2. Pune-l pe cel mic să adauge pe listă produsele pe care și le dorește și oferă-i responsabilitatea de a le căuta în magazin.

  3. Menține-i atenția asupra sesiunii de shopping prin discuția despre ceea ce alegeți să puneți în coș.

  4. Dacă e suficient de mare, roagă-l să citească eticheta sau să caute prin magazin o parte dintre produsele de pe listă.

  5. Încercați împreuna sample-urile de produse alimentare nou apărute pe piață, puse la dispoziția consumatorilor în supermarket-uri. Astfel totul va deveni mai distractiv pentru prichindelul tău.

2 magazine online pentru tine și pentru cel mic

  1. InPuff

Este un magazin ce oferă o gamă largă de haine pentru femei din categoria celor de zi, ținute de seară, office și chiar sport. Te poți bucura de o sesiune liniștită de cumpărături, navigând printre sutele de produse aflate pe site, alegându-le pe cele care îți plac. În acest timp, îi poți cere părerea celui mic, pentru a-l implica în activități-le tale și pentru a avea totodată o ocupație comună. De asemenea, faptul că îi ceri părerea îl va face să se simtă important și îi va crește stima de sine.

 

  1. Noriel

Este un magazin pentru copii, cu vârste cuprinse între 0-14 ani, care poate fi vizitat atât online, cât și fizic. Aici îl poți lăsa pe cel mic să navigheze în voie printre nenumăratele jucării și, împreună, puteți să alegeți hăinuțe și încălțăminte pentru copii pentru reînnoirea garderobei lui. Această sesiune de cumpărături va fi una dintre cele mai plăcute deoarece va fi pentru el și, pe lângă lucrurile necesare, va putea să își aleagă jucăria preferată, acest lucru aducându-i bucurie și entuziasm.

Tu cum îl convingi pe cel mic să te însoțească la cumpărături? Ține cont de aceste sfaturi și transformă shopping-ul pentru tine și copilul tău într-o activitate distractivă unde există un scop comun și în urma căreia fiecare primește câte ceva.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare