HomeSocialD'ale cetateanului5 secrete despre livrarea florilor pe care ti le...

5 secrete despre livrarea florilor pe care ti le impartasim chiar acum!

Putem spune ca suntem privilegiati sa traim in vremurile in care tehnologia este in plina dezvoltare. Astfel, o putem aprecia la adevarata valoare. Daca aveti peste 20 de ani, cu siguranta stiti ce diferenta este intre telefoanele simple si smartphoneurile din ziua de astazi. Cei care vor avea un smartphone drept primul telefon nu isi vor da seama cat de mult s-au schimbat vremurile. La fel se intampla si in cazul internetului. Am fost martori la evolutia lui, la aparitia retelelor de socializare, la dezvoltarea comertului electronic si a publicitatii online. 

 

Chiar daca lucrurile au fost mai lente in tara noastra cand vine vorba despre comertul online, oamenii au inceput sa capete incredere si sa comande tot mai des. Nu doar electronice sau electrocasnice ori produse de ingrijire si haine se pot comanda online, ci produse din absolut toate categoriile la care ne-am putea gandi. Inclusiv produse alimentare sau produse fragile, care necesita conditii speciale de transport. Insa, nu este nimic imposibil cand vine vorba despre comenzi online. 

 

Iar astazi vrem sa va spunem cate ceva despre livrare flori online. Daca nu stiati deja, inclusiv buchete de flori, aranjamente florale, flori in cutii, buchete de mireasa si altele puteti comanda online, dintr-o florarie online. Credeati ca nu este posibil? Asa cum am spus, nimic nu este imposibil si florile pot fi chiar usor de livrat, daca se respecta cateva reguli. Iar daca ati vrea sa comandati flori, dar nu sunteti convinsi, in continuare o sa va dezvaluim cinci secrete despre livrarea florilor in general, care cu siguranta o sa va ajute in luarea unei decizii. Acestea nu sunt secrete in adevaratul sens al cuvantului, insa sunt lucruri carora majoritatea oamenilor nu le acorda suficienta atentie si care chiar fac diferenta intre o florarie online si o florarie fizica. 

1. Stiati ca alaturi de flori puteti comanda si alte cadouri, cum ar fi ciocolata, jucarii de plus, poate un tort, sampanie si altele. Toate acestea vor completa un cadou reusit, fara a mai fi nevoie sa va ganditi de unde ati putea cumpara si altceva.

2. Florile sunt ambalate in cutii speciale, care sa le protejeze pe timpul transportului. Nu va ganditi ca buchetele de flori sau aranjamentele florale sunt asezate pur si simplu pe bancheta sau un portbagajul masinii de livrare. Nu, acestea sunt impachetate in cutii si asigurate cu tot felul de accesorii (de exemplu tije pentru buchete, saculeti cu apa si nutrienti) astfel incat sa ramana intacte si in cea mai buna forma pana la destinatie.

3. Daca vreti sa faceti o surpriza unei persoane, trimitandu-i un buchet de flori de exemplu, partea buna este ca nu va afla ce a primit pana in momentul in care va deschide cutia in care se afla florile. Cutia de transport este foarte buna si pentru a pastra ,,surpriza” intacta.

4. Fiecare buchet sau aranjament floral este realizat de catre un artist floral, care nu doar va potrivi culorile si florile astfel incat rezultatul sa miroasa extraordinar si sa arate ca in reviste, dar va face aceste lucruri cu pasiune. Si pe cat de des posibil, ar trebui sa cumparam lucruri realizate de catre specialisti, cu drag, pentru ca se simte cand cineva pune pasiune in ceea ce face.

5. In functie de produsul ales, veti primi si o felicitare, o cutie sau o punga cadou, astfel incat bucuria sa fie completa. 

Acestea au fost micile ,,secrete” din spatele livrarii florilor. Speram ca v-am convins sa comandati flori online!

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare