HomeSocialAdevărat s-a retras!

Adevărat s-a retras!

Chivu s-a lăsat oficial de fotbal, sport pe care îl părăsise neoficial de mult timp, dar de care mai era legat artificial prin tubul pe unde Inter îi pompa bani.

Despre pasiunea lui Cristi de a lua bani ca jucător activ doar pe FIFA 13 am mai scris, așa că nu mică ne-a fost uimirea când am aflat că românul nostru s-a lepădat de Inter înainte de a-i cânta cocoșul ultimele trei salarii.

Apologeții rezervei de lux a milanezilor au dat buzna pe www-uri să-l osanalizeze, întrebându-se retorico-ridicol dacă Chivu a fost ăl mai mare.

Nu știu dacă cele 115 meciuri jucate în șapte ani la Inter îi pot conferi acest titlu, însă ăl mai deștept cu siguranță a fost Chivu de a reușit să ia atâția bani cu media asta anuală de pensionar anticipat.

Așa cum se face la retrageri din astea, Cristi a venit cu un mesaj, care necesita musai și o traducere printre rânduri.

Chivu: Sunt trist (că am lăsat o vacă de muls) și fericit (că am putut s-o mulg atâta), râd (când văd cât am încasat) și plâng (că nu mai pot încasa) totodată și mă încearcă un sentiment de satisfacție (că am păcălit fotbalul în ultimii ani), pe care nu-l pot descrie în cuvinte (ci doar în cifre).

Fotbalul mi-a oferit ceva (bani căcălău) ce îmi va servi toată viața. M-a învățat ce înseamnă pasiunea (pentru lovele), ce reprezintă curajul (de a lua), sacrificiul (de a nu da). Toate astea sunt o punte între visuri (mercantile) și realitate (dobândită).

Mesajul este mult mai lung și la fel de emoționant precum o scrisoare de intenție adresată de Banca Națională iubitului său din străinătate, Fondul Monetar Internațional.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare