HomeSocialD'ale cetateanuluiAi o masina si vrei sa fie curata? Atunci...

Ai o masina si vrei sa fie curata? Atunci afla cum poti alege un aspirator de mana ieftin si bun care sa te ajute sa o intretii

Daca faci naveta destul de des cu masina, atunci cu siguranta ai observat si tu ca daca ai o masina curata si in care predomina un miros placut aceasta nu va mai reprezenta o corvoada. Cu toate acestea, se poate dovedi destul de dificil sa faci acest lucru foarte des, dar stim cu totii cat de repede se murdareste masina, mai ales atunci cand o exploatam la maxim. Nici macar sa mergi toata ziua cu ea la spalatorie si sa le spui sa ti-o curete si in interior nu prea reprezinta o solutie care sa iti surada, mai ales ca vei ajunge in acest fel sa arunci o gramada de bani pe fereastra.

Ce iti recomandam noi? Suntem de parere ca in orice masina ar trebui sa fie prezent un aspirator de mana. De ce? Pentru ca este un aparat compact care te va ajuta sa intretii mult mai usor curatenia in masina ta. Multe dintre modelele aflate pe piata sunt destul de potente, ele fiind capabile sa iti ofere o putere suficienta pentru a aspira mizeria din masina fara un efort prea mare. Unde mai pui ca aceste aspiratoare, fiind special create pentru masina, sunt usor de folosit si compacte, astfel incat sa nu ocupe un spatiu insemnat.

Lucrurile stau in felul urmator. Desi in magazinele din Romania gasesti modele foarte ieftine, noi iti recomandam sa incerci sa iti cumperi un aspirator portabil pentru masina care sa fie putin mai scump (nu foarte mult insa), iar asta deoarece in acest fel o sa ai mai multe de castigat. In primul rand, tu o sa primesti nu doar un model ceva mai puternic, cu care vei termina treaba mai repede si mai eficient, dar numarul de accesorii pe care il vei primii va fi si el mai mare. De exemplu, printre aceste accesorii se pot numara: un tub flexibil, perie tapiterii mare, perie tapiterii mica, duza ingusta, plasa depozitare si asa mai departe. Practic primesti lucruri care iti vor fi foarte utile.

[image image-id=”49076″ height=”400″ width=”400″ image-title=”aspirator+mana”]

Pentru a te putea bucura insa la maxim de pe urma unui astfel de aparat, pe langa accesorii, trebuie sa acorzi putina atentie si specificatiilor pe care le ofera. Pentru inceput, afla ca sunt modele pe care le poti conecta la priza masinii, dar si modele care vin cu acumulatori si pe care le poti folosi fara a mai avea nevoie de o sursa constanta de energie electrica. Acestea din urma de obicei au o putere ceva mai mica, iar autonomia lor se invarte in jurul a 15-20 de minute intr-o situatie ideala. Aici alegerea o vei face in functie de care sunt preferintele si nevoile tale. Doar tu esti cel care le stii cel mai bine.

Dupa asta, o sa te uiti la tipul de aspirare pe care il ofera aspiratorul de mana pentru masina. Din acest punct de vedere tu vei avea de ales intre modele cu aspirare uscata, respectiv modele cu aspirare umeda. Preturile sunt mai ridicate in cel in urma caz, dar si numarul de avantaje pe care il ofera este mai mare. Si aici, o sa alegi in functie de bugetul tau si de cum stii ca vrei sa te folosesti de aparat.

Din moment ce vorbim de un aspirator, puterea putem spune ca este cea mai importanta caracteristica spre care trebuie sa ne indreptam atentia. Tine insa cont de faptul ca aici ne referim in special la puterea de aspirare a aspiratorului, nu la cea a motorului. Cea din urma are de obicei valori mai mari si este folosita drept strategie de marketing de catre producatori si magazine pentru a-si convinge cumparatorii sa apeleze la produsele lor, nu la cele ale concurentei. Un alt lucru pe care trebuie sa il ai in vedere este si capacitatea de colectare.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare