HomeSocialD'ale cetateanuluiAmerindienii de Ferentari au tăiat porcul pe plajă la...

Amerindienii de Ferentari au tăiat porcul pe plajă la Mamaia

Un grup de oameni ai muncii specializați în dispariția portofelor și a altor accesorii inutile din buzunarele fraierilor a fost detașat în aceste zile pe însoritul nostru litoral. Cazați la cort (cum altfel?) în Mamaia, romulanii sezonieri au încins un grătar direct pe plajă. Amerindienii au vânat un porc din gospodăriile populației civile pe care l-au tranșat cu măiestrie în aplauzele majoritarilor cu care împărțeau campingul. Porcul a fost pârlit cu o butelie împrumutată pe termen nedeterminat din locuința unui localnic și a fost spălat cu hectolitrii de apă plată cumpărată doar cu buletinul de la hypermarket. În timpul procesiunilor nu s-au înregistrat victime colaterale. Doar campingul s-a golit instantaneu, turiștii aflați la odihnă oferind chelfiilor mai mult front de lucru.

Este de apreciat și reacția autorităților, care n-au trecut prin zonă deși au fost alertate de turiști. Până la urmă de ce să fie amendați bieții romi corturari? Dăduseră în cap la lume? Nu! Făceau și ei o petrecere să mănâncă și gura lor, că era sătui de atîta muncă prin troleibuze și parcări sau de schimburile prelungite la șutit poșete de pe plajă. Și au fost și de gașcă, că n-au dat manelele tare!

Surse scârbite de priveliște care au ținut să-și încheie brusc vacanța au relatat că pomana porcului ucis pe plajă s-a prelungit a doua zi cu asasinarea unui berbecuț ce a sfârșit în proțap. De asemenea, aceleași surse susțin că pirandele au încântat asistența intrând în apă cu tot cu echipamentul din dotare, respectiv fuste largi sub care se ascunde prada, asortat cu niște colace Armani în culori pastelate, noul trend al verii. Inexplicabil, agențiile de turism au raportat creșteri exponențiale de cereri de bilete pe relația Bulgaria- Cuca Măcăii sau oriunde numai să scape de triburile care au invadat Mamaia. Hotelierii au declarat că studiază posibilitatea introducerii sistemului All Exclusive, în care ghici cui va fi interzis accesul la mai puțin de 100 de kilometri de orice hotel locuit de oameni? Ați ghicit. Porcilor!   

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare