HomeSocialSanatate si alte boliAnaliză de meserie: paznicul de farmacie

Analiză de meserie: paznicul de farmacie

Nu-i asa ca toti avem chef sa bagam o cutie de aspirina in buzunar cand nimeni nu se uita? Sau macar niste plasturi, o bomboana pentru gat, orice vedem pe tejghea? Cred ca la asta s-au gandit patronii de farmacii cand au hotarat sa le umple de cerberi fiorosi care te urmaresc printre rafturile cu absorbante de frica sa nu-ti indesi unul neplatit unde nici soarele n-ajunge.

Paznicii din farmacii au una dintre cele mai inutile meserii din lume. Nu se expun la pericole ca cei care misuna la intrarea in cluburi unde e plin de oameni alcoolizati, sau la metrou unde sigur gasesti un hot de buzunare sa-ti faca ziua mai amuzanta.

In farmacie risti cel mult sa te intalnesti cu doamne pline de hormoni pentru ca ori sunt intr-o anumita perioada a lunii, or vor sa afle cate dungi apar pe test si daca au motive de santaj la urmatoarea sedinta cu seful. Oamenii care intra acolo sunt deja bolnavi, nu cred ca au chef sa se imbolnaveasca si de sindromul baston pe spinare pentru ca au indesat in buzunar trei prezervative.

De fapt, m-ar bucura mult sa existe hoti de prezervative. Ar insemna ca romanii au invatat ceva despre profilaxie si respect. Pana la ei, probabil ca paznicii trebuie sa stea cu ochii pe doamnele care vor sa fure de pe pereti postere cu Arsinel si domnii care n-au mai baut de mult un alcool fin si ar vrea sa incerce o apa de gura ca sa-si dea seama daca merita sa fie adaugata in colectia lor din vitrina cu bibelouri.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare