HomeSocialBăgaţi şi la noi imigranţi, că-i rămâne lui Ponta...

Băgaţi şi la noi imigranţi, că-i rămâne lui Ponta moscheea goală!

De câteva săptămâni, Europa e afectată de ultima invazie barbară, sute de mii de sirieni, afgani, irakieni, maghrebieni venind direct din Evul Mediu ca să o cotropească. Invazia asta e plină de paradoxuri: deşi oamenii ăia se plâng că au fugit din ţările lor pentru că sunt persecutaţi politic şi vor să trăiască în democraţie, niciunul nu s-a oprit în Bulgaria, România, Macedonia sau alte ţări est-europene democratice. Deşi toţi se vaită că sunt săraci lipiţi, fiecare din ei a avut câteva mii de euro ca să ajungă până în Germania. Eu, şi sunt convins că multe milioane de români, n-avem mii de euro în cont nici să ne pici cu ceară şi, dacă i-am avea, de ce să plecăm cu ei în Occident, când aici ne-ar ajunge să trăim ca belferii cel puţin un an? Asta înseamnă că ori arăbeţii sunt ipocriţi şi nu de spaimă, nici de sărăcie au plecat de la ei, ori cineva, nu spui ţine, putere importantă, le vâră bani în cont şi-i îndeamnă să ia cu asalt Europa, cu Coranul sub şa, ca să o termine de tot.

Păi cât de prost să fii tu, Uniunea Europeană, când ai deja atentate cu sute de morţi la Madrid, la Londra, la Paris, toate comise de arabi, şi să mai primeşti cu braţele deschise alţi arabi, ba să mai faci şi mitinguri de susţinere  pentru ei? Înţeleg că unii sunt năimiţi să le plângă de milă arabilor, pentrru că iau bani grei, probabil, de la cineva, iarăşi nu spui ţine, putere importantă, dar restul europenilor? Nu le-au fost suficiente atentatele de până acum? Nu sunt în Franţa deja mai multe moschei decât biserici? Sau, după ce Marea Britanie şi Franţa, două mari puteri industriale europene, au fost islamizate, acelaşi cineva vrea să islamizeze şi Germania, singura forţă care mai face Europa să meargă înainte? Ceva îmi scapă: de ce nu se duc arăbeţii ăştia în Suedia, în Norvegia, în Danemarca sau Finlanda, ţări unde se trăieşte infinit mai bine ca-n Germania? De ce li s-a pus pata aşa de brusc pe nemţi? Poate pentru că, spre deosebire de Ungaria, unde sunt trataţi cu asprime, nemţii n-au voie să le zică nici pâs, că, dacă le-ar spune, ar fi imediat consideraţi nazişti, rasişti şi xenofobi?

Oricum, ce mă miră cel mai mult e de ce nu vin arăbeţii şi la noi. Adică, vorba lui Caragiale, Anglia-şi are arăbeţii ei, Franţa-şi are arăbeţii ei, până chiar şi Austria-şi are arăbeţii ei, noi de ce n-avem arăbeţii noştri, la câte şaormerii există în România? Că vorba aia, ţară liberă suntem, ajutoare sociale dăm la toţi ţiganii cu doişpe copii, deci unde merge mia merge şi suta, îngăduitori cu puturoşii care vor să trăiască doar din alocaţii suntem, toleranţi cu alte naţii aşijderea – uitaţi-vă la ciobanul din Mioriţa ca să vedeţi că nu mint. Şi pentru cine face Ponta moschee de 10.000 de locuri, când în tot Bucureştiul nu aduni acuma o mie de musulmani nici să tragi cu tunul? Nu-i păcat să-i rămână lu’ Viorel moscheea goală?

De-aia zic, doamna Uniunea Europeană, mai trimiteţi-ne, doamnă, şi nouă nişte imigranţi arabi, daţi câte-o sută de mii de ţară, s-ajungă la toată lumea. Pentru că la noi s-ar simţi chiar mai bine ca-n Germania: nu i-ar pune nimeni la muncă, nu i-ar obliga nimeni să strângă gunoaiele în urma lor, nu le-ar da niciun neonazist foc la coşmelie, ba ar avea şi cea mai moschee din Europa. Şi pun pariu că o să le iasă şi fundamentalismul din cap, când or vedea că, decât să te-nchini la Mecca, mai bine te-nchini la moca.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare