Bărbatul – eroul din umbră, sau cum ne premiem cu un coșmar anual de Ziua Femeii

de Academia Caţavencu , 07 martie 2016
Bărbatul – eroul din umbră, sau cum ne premiem cu un coșmar anual de Ziua Femeii

Mâine are loc cel mai temut coșmar al bărbatului: Ziua Internațională a Femeii. Un vis urât care se repetă în fiecare an și care afectează cu precădere bărbatul român. Dintre toate sărbătorile astea malefice de la început de an care au în prim-plan femeia, Valentine's Day, Dragobetele, 1 Martie, ziua de 8 Martie este cea mai perfidă sărbătoare cunoscută omului. Zilele îndrăgostiților se axează pe o singură femeie, iubita, nevasta, în unele cazuri dubioase, verișoara. De 1 Martie, scapi ușori, cumperi câte-un șnur ieftin și chiar dacă femeile strâmbă din nas, te scoți relativ ușor dacă spui că tu ești vintage, tradițional. Pe de altă parte, de Ziua Femeii nu mai ai scăpare. Nu poți să vii cu chinezării. Chiar dacă ai cumpăra numai flori, tot ești în pierdere, că și alea sunt scumpe.

E singura dată din an în care un bărbat sănătos la cap, potent și deștept se plânge că e înconjurat de prea multe femei. Românii sunt efeminați. De altfel, asta e o problemă a bărbatului român în general. Suntem crescuți de femei. Românce. Tradiționaliste. Încă de la naștere, în jurul nostru roiește un harem: de la mamă, la cele două bunici, mătuși, verișoare și surori mici, mari și mijlocii. Bărbații nu pot avea din start un rol în educația băiatului pentru că și ei la rându-le au fost crescuți de femei. Ciclul ororii nu poate fi oprit și se repetă, astfel, la nesfârșit. O să postulez aici, că toată treaba asta e o conspirație la nivel mondial din partea femeilor. Dacă bărbații sunt crescuți de mici de femei, cu siguranță mai târziu vor fi neoficial sclavii acestora.

Tot șiretlicul ăsta femeiesc culminează cu Ziua Femeii. Dacă nu faci cadouri, vei fi rușinea familiei. Mamei trebuie să-i iei ceva de 8 Martie, că doar ți-a dat viață. Pe bunici nu ai cum să le eviți, că imediat o să-ți spună că te-au șters la cur când erai mic și părinții erau la muncă și ești un nesimțit. Mătușile ți-aduceau mereu câte un cadou. Surorile o să-ți aducă aminte că nu de puține ori le-ai folosit pe post de țintă pentru pistolul tău cu ventuze. Nu în ultimul rând, după caz, verișoara e cea care te-a dezvirginat. Nu mai trebuie să amintesc de  iubite/neveste (nu mai primești sex), colege de serviciu (îți ies vorbe că ești chitros) și amante.

În fine, ca să întărească starea asta de înrobire pe veci a bărbatului, femeile spun mereu că e normal să aibă și ele o zi pe an, că ziua bărbatului e în fiecare zi. Să ridice mâna bărbatul care n-a plătit înzecit pentru orice lucru care a părut o favoare venită din partea femeii.

Loading...

Comentarii

  • ciumy

    07 martie 2016 21:47

    8 martie in occident in primul rind nu e zi libera , in al doilea rind e considerat ca o sarbatoare marxista care mai nou a ajuns o miscare sexista a feministelor , nu se dau flori si nu se primesc flori ,in schimb exista ziua mamai si ziua tatalui adica aceia care reusesc sa-si incropeasca un camin si o familie, ziua femei si ziua barbatului sunt niste copii cariacaturale dimbovitene a acestor doua adevarate sarbatori care in occident nu sunt deasemenea considerate ca zile libere

    raspunde comentariului
+