HomeSocialBlogări de pretutindeni, integrați-vă!

Blogări de pretutindeni, integrați-vă!

Adrian Năstase își va încheia în curând cantonamentul la Jilava, urmând a fi eliberat pentru bună purtare internautică. Nu prindea Miron Cozma atâția ani de închisoare dacă lăsa pixul și hârtia și-i închina ode miniere Marinelei Nițu  pe internet. Nici Iuliu Maniu ori Corneliu Coposu nu prindeau ani grei de celulă dacă aveau posibilitatea să critice pe internet adversarii politici, precum în cazul lui Năstase. Dar pe unii nu i-a nimerit norocul, nici măcar în gât.

„A comunicat foarte bine cu societatea prin intermediul blogului”, un alt motiv pentru care Năstase va spune papa și pusi colegilor de celulă. Să-i fie învățătură de minte. Mai bine-și făcea blog în loc de carieră politică, și nu mai trecea prin asta. Cât despre sfaturile „paternalistice” oferite USL-iștilor, evident le-a dat mai mult țâță decât palme bărbătești peste ceafă colegilor din USL.

Singurii care s-au bucurat extraordinar de mult auzind că va fi eliberat Năstase sunt blogării. Se simt integrați în societate și plini de „paternalism”. Zoso, Arhi, Chinezu, Tudor Chirilă, Manafu, Pitici Gratis etc. Sunt integrați în societate. Până acum scriau de la marginea Pământului, rușinați și cocoșați de frică, dar acum, prin vocea lui Adrian Năstase, au spart barierele acestei „rușini”.  S-au adunat deja la Piața Universității, cu laptopurile la subraț, postând frenetic la fiecare cinci minute.

În viitorul apropiat, primul președinte-blogăr.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare