HomeSocialD'ale cetateanuluiCadouri inedite pentru studenții de la Poli de Valentine's...

Cadouri inedite pentru studenții de la Poli de Valentine’s Day

Pregătirile pentru Valentine's Day sunt în toi. Toate magazinele se întrec în oferta de cadouri pentru Ziua Îndrăgostiților cu propuneri din ce în ce mai interesante pentru toate felurile de cupluri.  Anul acesta câțiva comercianți s-au gândit și la bieții studenți de la Politehnică și au lansat o colecție special pentru aceștia.

Astfel că,  în 2016, de Valentine's orice student poate cumpăra o mănușă pentru a-și arăta dragostea față de iubita sa. Cei interesați pot vizita oricând standurile montate în perioada 1-14 februarie în stațiile de tramvai de sub podul Grozăvești pentru a achiziționa o mică atenție pentru această zi specială. 

”Ne gândim și la ei, bineînțeles. Oricine trebuie să se simtă iubit, măcar o zi pe an. Și așa își muncesc zi de zi iubitele scriind cursuri, jucându-se ore în șir la calculator. Multe dintre ele au monturi de la mouse și de la joystick-uri, le mai rod și unghiile. Măcar acum,de Valentine's, să se simtă și ele îngrijite. Ne gândim să scoatem și o serie de creme speciale că vin acum și 1 și 8 martie,” a declarat Manuela Pălmaciu, pe care am abordat-o în timp ce își monta taraba în față la Piranha. 

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare