HomeSocialCând Legea e o Cioacă

Când Legea e o Cioacă

Cine s-a mirat aflând că subiectul naţional Cioacă are dreptul de a lucra din nou ca poliţist, să ridice mâna – ca să tranşăm un ne-bun român. Într-o ţară unde Ciomu a fost repus legal în profesia de medic ulterior emasculării unui pacient s-ar dovedi de-a dreptul absurd ca omul legii numit Cioacă să nu poarte iar uniforma, regulamentară şi fără pete de sânge. Ambilor li s-au luat doar armele din dotare, pistoletul sau bisturiul; Cioacă a ajuns deposedat chiar de amândouă, iar asta mă face să cred că a fost victima unei grave discriminări.

După ce i-au comunicat judecătorii că are de plătit sute de mii de euro,  mişcarea logică acum ar fi ca el să primească nişte ‘jde mii despăgubiri, oferite de CEDO din banii noştri.  Păcat doar că chiaburul Ponta, prin instrumentul aservit al CNA-ului, l-a lipsit pe investigatorul-şef DD de instrumentul lui principal, deşi noi nu ne-am lămurit când a urinat Cioacă şi prin ce arhipelaguri exotice îşi mai bea Elodia cocktailurile. Masele largi ale detectivilor convinşi că bietul ex şi actual poliţist este, de fapt, partea vătămată trebuie să-şi fi văzut răsplătite insomniile în faţa ecranelor oteviste. Personajul va primi ‘jde mii de likeuri pe Facebook şi cereri în căsătorie din direcția admiratoarelor umede şi emoţionate; le va mulţumi tuturor pentru sprijin şi încurajare în lupta personală cu ADN-ul mincinos.

Eu mă pregătesc pentru achitarea definitivă cu mai multă încredere decât am aşteptat-o pe cea a lui O.J.Simpson, când investigatorul a fost găsit vinovat de rasism şi plantarea de probe. Dovada categorică a crimei abuzatului incorect politic Simpson, revelată imediat după verdictul final, n-a mai contat în clasament, că la ei nu poţi fi judecat de două ori în aceeaşi cauză. Trag nădejde că se va ajunge la un Cod Penal ce va garanta acelora găsiţi cu sânge pe haine după dispariţia nevestelor deplina imunitate în faţa agresivităţii copoilor criminalişti. E trist că sărmanul Râmaru a fost judecat într-o societate dictatorială, astăzi ar fi făcut turul televiziunilor spunându-ne cum s-a salvat cu greu din ghearele victimelor. Sunt sigur că ar fi avut şi el ‘jde mii de fani, gata să-i dea likeuri şi să-i garanteze nevinovăţia în faţa oricărei instanţe.

Dacă puşcoaia lui Terente a părăsit formolul medico-legal găsindu-şi, în sfârşit, calea spre eternitate, Cioacă e pe cale să fie conservat în formolul memoriei noastre ca şi simbol falic al unor vremuri cam necontrolate psihiatric; când Breivik face greva foamei în puşcărie, pentru dreptul lui de a i se upgrada Playstationul şi accesul la shootere care să-i ostoiască dorul de un man hunting. Free Cioacă, du-te de la mănăstire, Elodia! Vino Acasă la tine, să faci share cu noi celui mai Romantic sentiment, Euforia Cioacă!

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare