HomeSocialCarcalacul subversiv

Carcalacul subversiv

Asociaţia Managerilor de Spitale din România protestează cu fermitate faţă de maşinaţiile şi malversaţiile presei băsiste, care nu se dă în lături de la nicio mârşăvie în acţiunile ei denigratoare la adresa actualei administraţii. După ce au plasat în interiorul Spitalului Judeţean din Constanţa gândaci aduşi special în acest scop, jurnaliştii localnici pupători de băs s-au dedat la o manipulare mizerabilă, lansând un asemenea specimen în chiar timpul conferinţei de presă prin care denunţam josnicia manevrelor oculte.

Noi cunoaştem pasiunea patronului lor pentru lichidele cu gust de gândaci, dar felul în care înţeleg să-şi bată joc de munca unor oameni dăruiţi apostolatului medical în condiţiile dificile de azi a ajuns la cote ce ţin de subsolurile vieţii noastre sociale. Spitalul a fost renovat prin grija autorităţilor locale, personal a domnului primar Radu Ştefan Mazăre (cum se poate citi pe orice plăcuţă din oraş) şi a domnului Preşedinte al CJ, Nicuşor Constantinescu. Domnul Primar este binecunoscut pentru cruciada sa neabătută purtată împotriva târâtoarelor, şerpuitoarelor, căţărătoarelor şi lăţeilor moşteniţi de la fosta administraţie portocalie, băgată în carantină prin votul hotărât al Poporului. În instituţiile publice constănţene, nu doar sanitare, circulă zi şi noapte echipe de dezinsecţie, dotate la cel mai înalt nivel al deparazitării antibăsiste. A afirma că în Spitalul Judeţean sunt gândaci e echivalent cu a spune că prin Madagascar mişună aurolaci, cu pungile de solvent în mâini.

Chiar dacă priorităţile bugetare au făcut ca reabilitarea clădirii să se oprească la procentul pedelist de 25%, dăm toate asigurările că insectele invocate şi-au luat de mult tălpăşiţa din inventarul spitalicesc, dezgustate de hrana pacienţilor la care ne obligă criza financiară. Echipele noastre au capturat exemplarele introduse machiavelic, constatându-se în laborator că erau unele bine hrănite şi minuţios antrenate de conspiratori. Este cu desăvârşire exclusă posibilitatea ca mişunătorii respectivi să fi ajuns la o asemenea supradimensionare în zona spitalului, amintind de mutanţii invadatori din producţiile hollywoodiene. Bănuim că gândacii au fost importaţi din anumite regiuni ale Chinei, unde ei intră încă în meniul localnicilor plătiţi cu 5 dolari pe lună. Este exclus un sabotaj din interior, cadrele noastre medicale fiind un colectiv unit, cu reguli clare şi tarife standardizate, de bun simţ.

Presa opoziţiei în Constanţa e cam la dimensiunile unui gândăcel, însă a devenit nesănătos de activă, mai ales în perioadele cu temperaturi reduse, profitând de zborul domnului Primar către ariile bio exotice. Îi încredinţăm pe pacienţi că asemenea evenimente neplăcute în aşezământ vor fi combătute de-acum cu stricteţe; în acest sens, Comitetul de Acţiune a hotărât adoptarea următoarelor măsuri:
1. Accesul presei va fi permis doar în urma unei solicitări scrise, depuse la Secretariatul Conducerii cu 48 de ore în avans;
2. Jurnaliştii admişi în urma selecţiei vor fi supuşi unor detaliate controale corporale, intracorporale, macro şi microbiologice; vor fi achiziţionate, prin licitaţie publică organizată de Primărie, camere mobile de deparazitare, la nivel NASA şi preţ românesc – obţinut prin multiplicarea cu factorul de înmulţire al ordinului Blattaria (popular spus: carcalac);
3. Filmările în interior vor fi permise numai cu aparate la vedere şi strict în spaţiile indicate de autorităţi: biroul managerului general, rezervele pentru pacienţii cu recomandări speciale, aripa bucătăriei dedicată producţiei cu circuit închis. Sunt interzise tentativele de înregistrare folosind camere ascunse, sub rezerva confiscării dispozitivelor şi aplicării unor amenzi substanţiale;
4. Constatările ziariştilor vor fi omologate de o Comisie Spitalicească, evitându-se astfel apariţia în presă a materialelor defăimătoare. Cei care vor căuta să se sustragă acestor prevederi vor fi sancţionaţi prin indexare şi excluderea de la asistenţă medicală a lor, a rudelor şi urmaşilor, pe tot timpul existenţei administraţiei constănţene patronate de domnul Radu Ştefan Mazăre. Adică în vecii vecilor, aşa să ne ajute Dumnezeul care e El, deci PSD-ul!

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare