HomeSocialCare să mai fie scopul alocației pentru copii?

Care să mai fie scopul alocației pentru copii?

Românii sunt printre cei mai mari consumatori de alcool din Europa, cu peste 18,5 litri pe an, față de aproape 15 litri în UE, iar la nivel național sunt aproximativ două milioane de persoane care consumă alcool în exces, arată Alianța pentru Lupta Împotriva Alcoolismului și Toxicomaniilor. Păi, jumătate din populaţia României primeşte ajutor de la stat. Opt miliarde de lei au fost alocaţi numai anul trecut pentru românii asistaţi social, iar partea tristă este că mulţi dintre ei au beneficiat fraudulos de aceste indemnizaţii.

Și-atunci, sătul de-atâta muncă, ce să facă și românul? Își bea mințile, ajutorul social şi alocaţia. Ajutor social = lene = voturi, în fond de aceea nu se moare de foame în România chiar dacă mulţi români preferă să stea la crâşmă şi să bea (circulă banul), în loc să lucreze în vreo grădină pentru o amărâtă de 100 de lei. De aceea bodegile au terasele pline, iar cârciumarii prosperă. Nici măcar nu mai este nevoie să se vândă “pe caiet”: clienţii “consumă” din ajutorul social, din pensiile “la ăi bătrâni” şi din alocaţiile copiilor.

Se știe că turma de bivoli se deplasează cu viteza celui mai încet bivol. Când turma este vânată, cel mai încet bivol este ucis. Așa operează selecția naturală, iar prin eliminarea celor slabi, se îmbunătățesc viteza și sănătatea turmei. Similar, creierul uman poate opera doar atât de repede cât îi permite cea mai slabă celulă. După cum se știe, consumul de alcool omoară neuronii – și, ca în cazul turmei de bivoli, alcoolul omoară celulele cele mai slabe. În acest mod, consumul regulat de alcool face creierul o mașină mult mai rapidă și mai eficientă.

Acesta este și motivul pentru care pe cei mai deștepți români îi găsim în crâșme, iar prostimea la lucru să îi întrețină.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare