HomeSocialEt si cetera socialaCatedrala Neamului, simbol al izbăvirii PSD

Catedrala Neamului, simbol al izbăvirii PSD

Ce s-a mai închinat duamna Firea în campania electorală, ce-a mai pupat la moaște, ce și-a mai pus baticuri pe cap, ce-a mai pronunțat numele Domnului, ce-a mai dat bani la acatiste și lumânări…. și uite, Domnul a ajutat-o să devină primăreasă. Și domnul Ponta a pupat, dar probabil că nu a pupat cât duamna Firea, că lui nu i-a ieșit cu președinția, semn că Dumnezeu se mai uită și la cantitate. Cantitatea e importantă când vine vorba de relația cu Dumnezeu. Pe Dumnezeu nu poți să-l mulțumești cu una, cu două, nu, lu' Dumnezeu îi trebuie milioane. Mai precis, Dumnezeu are nevoie de 10 milioane de lei ca să instaureze ciuma roșie peste România odată cu alegerile parlamentare din noiembrie.

Dumnezeul care  are nevoie de casă terminată în sectorul 4, că acolo îi fac lui popii casă, vrea să primească de la Primăria Sectorului 1 zece milioane de lei. Vă întrebați probabil care e faza. Nu știu, nimeni nu știe, cert e că Primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, a cerut azi introducerea suplimentară pe ordinea de zi a sedinței de joi a Consiliului Local, a unui proiect prin care se acordă 10 milioane lei pentru Catedrala Mântuirii Neamului din bugetul Primăriei. Acest proiect a fost introdus ca prim punct după ordinea de zi initială și ar urmează să intre în dezbatere în seara asta.

Probabil că Primarul Sectorului 1 se ghidează și el după biblicul "crede și spune-le proștilor că Doamne Doamne e membru PSD!", altfel tupeul și populismul devin abjecte, și nu se face când numele Domnului e băgat la mijloc.

Și ca circul ortodox să fie complet, pentru a promova creștinește acest demers, a venit la sedință și un popă care a plâns cu lacrimi de aghiazmă: e grav, doar 75% din edificiu e gata. Restul la mila Domnului. Pardon, a PSD-ului.  "Trăiesc în sectorul 1, slujesc în acest sector și sunt consilier la patriarhie de 25 de ani cu diverse însărcinări. Acum, în ultimul timp, Preafericitul Părinte Daniel mi-a incredințat acesstă răspudere, să mă ocup de construcța Catedralei. Dacă nu primim ajutorul celor care pot să ni-l dea, (Catedrala) se va transforma într-un simbol al eșecului pentru ca Biserica nu mai poate să o termine singură. Toți oamenii de cultură, politici ai statului român s-au preocupat de această Catedrală. Vă rog să îl vedeți ca pe un proiect de suflet. Catedrala Mântuitii Neamului înseamnă un simbol al izbăvirii neamului. Va trebui să închidem șantierul, suntem deja în incapacitate de plată."

Păi cum să nu ți se rupă, băi nene, sufletul când auzi că larvele coțăiesc oameni în spitale infecte dar Dumnezeu și patria au nevoie de Catedrală? Cum să nu îi dai tu dreptate lu' Preafericitu care și-a trimis câinele să cerșească în numele spiritului profund ortodox al poporului român care nu mai doarme că nu e terminată Catedrala? Cum să nu te înmoi de milă când popii nesimțiți drapați în aur și merțane vin să ia bani de la școli și spitale? Păi, să nu le dai?!

Tupeul popilor și al PSD-ului trebuie studiat în școli la lecția de istorie despre îndobitocirea și înjosirea unui popor. Trebuie făcute studii de caz despre "cum să furi și să îndobitocești România" by PSD, și vândute țărilor precum Coreea de Nord.

Până una alta, să ne rugăm în cor pentru mântuirea popilor și comuniștilor care ne vor pe toți proști: hai, sictir!

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare