HomeSocialEt si cetera socialaCe trebuie să ai în vedere atunci când vrei...

Ce trebuie să ai în vedere atunci când vrei să te muți în casă nouă (P)

Vrei ca până la finele anului acesta să te muți într-o casă nouă, doar a ta, și să renunti cu totul la vechea locuință deloc spațioasă și confortabilă. Ai în plan atât de multe lucruri, și totuși nu știi cum și cu ce să începi. Unde mai pui că nici măcar noua locuință nu te-ai decis care să fie.

Înainte de toate, primul sfat pe care trebuie să îl iei în considerare este punerea tuturor priorităților pe o listă. Cum și unde să fie casa pe care o vrei, designul interior, precum și multe alte detalii care chiar conteaza. Mai jos sunt câteva sfaturi utile pentru o familie care vrea să se mute într-o casă nouă:

  1. Fă o listă cu toate nevoile spațiale, personale, temporale pe care să le ai în vedere atunci când alegi casa.

  2. Bugetează-ți timpul, banii și numărul de persoane care te vor însoți în noul drum.

  3. Alcătuiește o listă de priorități și împartă-le în funcție de fiecare etapă a procesului de mutare.

  4. Vizitează cât mai multe case care îți fac cu ochiul și oprește-te la cea care se potrivește nevoilor tale. Sfatul nostru este să alegi o casă/un apartament nou, întrucât sunt mai sigure din punct de vedere al unor posibile riscuri seismice.

  5. Ia în considerare zona pe care o alegi pentru noua casă. Alege o zonă cât mai departe de poluare, care să îți asigure zone înverzite, magazine în apropiere, școli/grădinițe, după caz, precum și mijloace de transport în apropiere.

  6. Asigură-te că zona este sigură din orice punct de vedere, iar imobilul este dotat cu toate măsurile și echipamentele de siguranță.

  7. Pentru că nu mai vrei spații mici, alege un apartament/o casă care să îți pună la dispoziție confort acum și pentru eventuale schimbări în familie: venirea unui copil.

  8. Fă o selecție cu ce lucruri păstrezi din vechea casă și ce lucruri vrei să arunci. Recomandarea noastră este să păstrezi mobila care se află în stare bună și să eviți încărcarea noului apartament cu lucruri învechizte și uzate.

  9. Caută soluții de eficientizare a mutatului în casă nouă – de la firme de amenajări interioare, până la firme care să te ajute să îți muți mobila.

  10. Instalează-te în noua casă, având certitudinea că e cea mai bună alegere și că aceasta poate deveni un spațiu numit acasă.

 

După decalogul înșirat mai sus, mai rămâne să cauți și firme care oferă servicii pentru decizia ta. Noi îți recomandăm complexul rezidențial Nusco Citta, un spațiu rezidențial care are o ofertă variată de apartamente cu două camere și apartamente noi cu trei camere Bucuresti. Complexul se află în Pantelimon, o zonă care corespunde cu multe dintre nevoile locatarilor.

Un alt serviciu la care poți apela și un nume în acest sens este o firmă de mutari mobilier la preturi avantajoase Engineer Moving. Cu ajutorul acestui serviciu, mutarea mobilei și lucrurilor din locuința veche se face mult mai simplu și rapid.

Pentru că mutatul în casă nouă nu este chiar cea mai simplă decizie și acțiune din viața unei persoane, firmele de pe piața răspund cât mai corect și serios posibil solicitărilor și nevoilor oamenilor.      

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare