HomeSocialCea mai mare bucurie, ciorba la găleată, se știe!

Cea mai mare bucurie, ciorba la găleată, se știe!

Chiar dacă sunt multe localuri prin București, tot mâncarea sosită la ușă-i mai bună. Mai ales dacă ești destul de actor încât să te lauzi că tu ai gătit-o. Dar până să ajungi în punctul în care-ți iei credit pentru munca altora, trebuie să știi ce prezinți invitaților.

Pentru a lăsa impresie bună unor invitați la fel de gurmanzi ca și mine am apelat la . Site-ul este foarte bine structurat și comanda se face rapid. Bineînțeles, trebuie să realizezi marja de timp necesară preparării unor feluri de mâncare precum tochitură, varză cu afumătură etc. Nu-i ca la pizzerie unde-ți bagă blatul în cuptor și-n 30 de minute ai mâncarea aburindă la ușă. Vorbim de câteva ore bune de așteptare.

Primul lucru care mi-a furat privirea este ciorba de fasole cu afumătură (42 lei/ 2,4 porții). Sună bine și sper să arate la fel de bine ca în fotografie. La felul doi am ales sărmăluțele din porc (27 buc./54 lei), iar la desert cornulețe cu gem și nucă (51 lei/1,4 kg).

Livrarea este foarte exactă. Te-nțelegi cu oamenii la o oră de livrare și atunci vine. Nu mai târziu, nu mai devreme. Impactul vizual cu ciorba este și emoțional de asemenea. Știu că nu-i sănătos să primești mâncare în plastic, dar când vezi o găleată de ciorbă, n-ai cum să nu te bucuri. Unde mai pui că e bună și gătită ca la manual. Singura problema am întâmpinat-o la sărmăluțe: sunt acre, ceea ce înseamnă că foaia de varză nu a fost spălată prea bine (sau deloc), sunt mici și în meniu nu ai și opțiunea mămăligă, că nu se poate una fără cealaltă.

Cât despre desert, nu pot să spun decât că este foarte bun. Un platou imens de cornuri mari, cu gem și nucă. Ajunge pentru toată lumea, că-s multe.

Verdictul e favorabil, dar reamintesc faptul că sunt bucătărese care pot face mult mai multe cu 150 de lei. Dar dacă pentru tine bucătăria e un alt loc unde-ți pui haine pe umeraș și intri din când în când să-ți faci un sandvici, Oala cu Bunătăți pare o afacere mai mult decât profitabilă.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare