HomeSocialDe ce Badea sau Ciutacu nu merită să stea...

De ce Badea sau Ciutacu nu merită să stea în aceeași propoziție cu Alina Dumitru

Răspunsul, pe scurt, ar fi foarte simplu. Alina Dumitru este una dintre cele mai performante sportive din România, cu două medalii obținute la Jocurile Olimpice, una de aur acum patru ani în țara struțo-cămilei capitalisto-comuniste din China și una de argint acum câteva zile, în vreme ce Badea și Ciutacu sunt, simplu spus, niște lătrăi. Și cam atât. Cu altceva nu au reușit să se facă remarcați în peisajul nostru de zi cu zi.

Mai pe larg însă răspunsul ar fi ceva mai interesant. Astfel, în Jihadul declanșat de sleahta de pițigoi a lui Dan Voiculescu, orice persoană, indiferent de religie, sex, etnie sau preferințe în materie de fotbal, care a îndrăznit să-și asume public că nu a participat la vot a fost tocată mărunt de tot. Amenințările, deloc voalate, împotriva maghiarilor, pe care marele analist Radu Tudor le-a transmis live, sunt destul de elocvente. Ce au făcut însă Ciutacu și Badea cu Alina Dumitru a depășit însă niște limite ale meltenismului jurnalistic de care până și cei doi corifei păreau conștienți.

Să recapitulăm: după ce a câștigat medalia de argint, chiar cu o mână în piuneze, Alina Dumitru a declarat că se simte dezamăgită că nicio persoană politică din România nu a sunat-o să o felicite. Cât privește referendumul, a spus că nu a votat, deoarece nu dorește să se bage în situația politică. Ei, dar atât i-a trebuit acestei vrăjmașe a clasei muncitoare din România, că acești doi cerberi, Badea și Ciutacu, au și sărit pe ea.

Primul a fost Ciutacu: „Idoliţa snobilor cu acces la net, Alina Dumitru, e vexată că n-au sunat-o nici suspendatul, nici interimarul. Deci nu votează, nu se bagă”.

Apoi a urmat Badea: „O doare mâna cu care votează pentru că a bătut-o brazilianca la zero”.

Momentul culminant a fost acela în care badea Ciutacu, venit direct din fundul curții de la el din Rahova, a aprobat un comentator de pe Twitter care a făcut-o pe sportiva medaliată la Londra nici mai mult, nici mai puțin decât o „vacă”.

Astăzi Badea a revenit pe blog și a spus că el nu a insultat-o pe Alina Dumitru, însă asta e ca și cum ar fi spus că nu e în stare să flegmeze sau să spună „smardoi” ori „băsist” de o mie de ori pe zi.

Acum eu aș fi satisfăcut dacă aș vedea o singură chestie: dacă Mirciulică tot se dă el mare și tare, că doar ieri-alaltăieri îi amenința pe băsiști că o să le spargă „mufarina”, s-o provoace pe Alina la o „smardoială”. Cred că e destul de clar cine ar câștiga. Bucuria de a-l vedea pe Badea plângând nu poate avea vreun preț. Pentru celelalte, cum bine zice reclama, există Mastercard.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare