HomeSocialDe ce sunt proști avocații lui Gigi Becali

De ce sunt proști avocații lui Gigi Becali

Cică avocații lui Gigi ar intenționa să ceară instanței întreruperea pedepsei cu închisoarea, pe motiv că e singurul întreținător al familiei. Așa zice o parte a presei. Cealaltă parte zice că ar fi vorba de grațiere și că avocații au depus deja cererea, ceea ce e tehnic imposibil înainte de publicarea motivării, dar ce mai e documentarea în ziua de azi.

Dacă intenția avocaților e reală, dacă motivația cererii lor e asta cu “singurul întreținător al familei”, atunci apărătorii ciobanului sunt idioți. Gigi Becali are multe calitați, dacă e să-i întrebi pe cerșetorii de la poarta palatului, dar în rest e constituit din defecte, iar unul dintre ele e gura slobodă. Gigi a declarat, în nenumărate rânduri, că și-a trecut o mare parte din avere pe numele membrilor familiei sale, inclusiv clubul Steaua. În concluzie, în acte, deci legal, familia lui Gigi Becali are mai mulți bani decât Gigi Becali, atunci cum mama mă-sii să-i întrețină el pe ei?! Plus că Gigi Becali nu era vreun bugetar cu leafă, iar acum, că e la bulău, nu mai primește simbria și, în concluzie, nu-și mai poate întreține familia. El își îmbuiba familia nu din salariu, ci din alte venituri, provenite în special din bișniță cu terenuri, cu jucători etc.

Repet, dacă știrea e reală și dacă asta e strategia gândită de apărătorii lui Becali, atunci avocații în cauză sunt cei mai stupizi din lume. Aveau mai multe șanse de reușită dacă invocau, de pildă, faptul că ciobanul e singurul întreținător al turmei de oi, pe care o păstorește în curtea vilei din Pipera. Cu siguranță, el e singurul membru al familiei Becali care știe cum se belesc oile.  

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare