HomeSocialDespre cât de inutil e Meme Stoica

Despre cât de inutil e Meme Stoica

Aud că Meme Stoica ar fi declarat următoarele, într-o conferință de presă: “Nimeni în România nu știe fotbal cât știu eu, sunt prea bun. Am curaj să dau test cu oricine vrea despre fotbalul românesc, dar și despre cel internațional. Putem vorbi și despre campionatul din Zimbabwe. Nimeni nu va câștiga vreodată un duel verbal cu mine. Nu pot fi niciodată prins în ofsaid cu nimic”. După ce am râs vreo juma de oră, mi-au venit în cap câteva chestii.

  • În România, tot prostu’ se pricepe la fotbal și la politică.
  • Dacă Meme e cel mai bun la fotbal din România, atunci Mircea Badea e cel mai bun la bătaie, că nici pe el nu-l doare gura.
  • Da, e greu să câștigi un duel verbal cu Meme Stoica, pentru că argumentele lui sunt bodyguarzii.
  • Meme Stoica nu poate fi prins în ofsaid, pentru că slugile nu ajung niciodată în față.
  • Meme e atât de stupid încât crede că dacă știe ce echipă e pe primul loc în campionatul din Zimbabwe înseamnă că se pricepe la fotbal. Asta e ca și cum ai spune că te pricepi la medicină doar pentru că știi unde e splina.
  • Meme Stoica despre jucătorii Stelei care au câștigat Cupa Campionilor Europeni: “Niște ratați agresivi”. Recapitulăm. Pentru Meme, cel care n-a câștigat nimic pe plan european, ăia care au câștigat titlul suprem în Europa la nivel de cluburi sunt niște ratați. Și simt din nou nevoia unei comparații. Deci, asta e ca și cum ar câștiga Fernando de la Caransebeș un duel verbal cu Meme Stoica. Dar, mă rog, asta se mai poate.
  • Și încă ceva. Cică Meme a devastat un restaurant din Otopeni, invitat fiind la ziua lui Reghe. Motivul: nu s-a înțeles cu Bourceanu la bani când au discutat prelungirea contractului. Lumea zice că a spart o lustră și a rupt câteva scaune. Asta la ceva vreme după ce a bătut un suporter și a agresat o ziaristă. Știrile sunt, de obicei, însoțite de fotografii. Citesc știrile astea, mă uit la poza lui Meme și nu înțeleg cum se poate întâmpla așa ceva. E ca și cum aș citi despre prinderea celui mai feroce ucigaș în serie din lume, iar știrea ar fi însoțită de poza lui Duffy Duck. Dap, o altă comparație.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare