HomeSocialSanatate si alte boliDoi chinezi din Dragonul Roșu, siliți să se reorienteze...

Doi chinezi din Dragonul Roșu, siliți să se reorienteze după închiderea complexului, dau lovitura în afaceri pe timp de Pandemie!

Doi cetățeni chinezi, siliți să se reorienteze după închiderea complexului ”Dragonul Roșu” din cauza decretării stării de urgență, au un succes fulminant după ce au pus pe picioare o nouă afacere destinată românilor închiși în case pe timp de pandemie, și intenționează să-și extindă oferta chiar dincolo de granițele României, punând la dispoziția publicului primul serviciu de închiriere a păpușilor sexuale cu rol terapeutic, antidepresiv.

”Corona Dolls”, cu sediul în Voluntari, s-a deschis pentru afaceri în luna martie și a identificat deja cerere suficientă pentru a deschide două noi filiale, în Cluj – Napoca și Iași, ritmul de creștere determinându-I pe cei doi asociați să își planifice o extindere a afacerii în Europa, începând cu zonele roșii de manifestare a focarelor de coronavirus.

Afacerea a fost fondată de cei doi chinezi în momentul în care au fost trași pe dreapta de decizia guvernului de a închide complexul ”Dragonul Roșu”, ei folosind rezervele financiare ale magazinului ce comercializa produse din mase plastice pentru a cumpăra un stoc inițial de opt păpuși sexuale pe care, prin intermediul unui call-center online, le-au trimis la treabă, prin apartamentele românilor singuri, contra unor sume deloc mari și în condiții sanitare asemnănătoare celor din marile instituții spitalicești.

Conform site-ului companiei ”Corona Dolls”, o sesiune de ”lucru” pentru care păpușile pot fi închiriate începe de la 200 de lei pe oră, 300 pentru trei ore sau 800 de lei pentru o noapte întreagă.

Fiecare rezervare necesită un depozit de garanție cu 100 euro, complet rambursabil dar, pentru un plus de 50 de lei, orice client mulțumit de prestația partenerei de silicon poate păstra chiloții stropiți cu ”suc de dragoste” ai manechinului.

Înainte de expediție către client, păpușa este dezinfectată cu biocide, dotată cu cască, mască și ochelari de protecție, pentru un plus de autenticitate, și cu o învelitoare exterioară ce imită combinezoanele de intervenție pe timp de pandemie. De asemenea, livrarea către client și de la client către firmă, se face cu niște izolete speciale, plușate, de culoare roz, pentru a nu fi confundate cu echipamentele speciale ale Ministerului Sănătății.

Între chirii, fiecare păpușă este spălată cu săpun antibacterian, biocide și apă caldă de înaltă presiune, apoi este dată la o a doua curățare cu alcool și peroxid de hidrogen. În a treia etapă de curățare, personalul verifică păpușile cu o lumină neagră și o lumină UV-C pentru a se asigura că au fost îndepărtate orice urme de lichide reziduale.

Site-ul ”Corona Dolls” susține că, atunci când sunt livrate, păpușile sunt „mai curate decât orice lucrător în domeniul sanitar” și, tocmai de aceea, dar având și argumentul suplimentar că ”păpușa nu va spune niciodată nu”, se așteaptă ca serviciul lor de închiriere păpuși erotice să reziste și după trecerea pandemiei, concurând din plin piața escortelor, clienții putându-și satisface orice fantezie pe care au avut-o vreodată.

Pe lângă extinderea locațiilor sale, compania și-a extins de curând gama și prin  adăugarea, pentru femeile singure, a unor păpuși bărbătești cu chipul eroilor vieților noastre de zi cu zi: Marcel Vela, Raed Arafat și Bogdan, interpretul prezent pe sticlă la fiecare comunicat al autorităților.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare