Fericiţi bărbaţii miopi

de Magda Mihăilă , 28 iunie 2016
Fericiţi bărbaţii miopi

Vestea că Marea Britanie va ieşi din Uniunea Europeană a şocat experţii politici din Piaţa Obor, dar şi jucătorii de pe piaţa bancară de alba neagra. Oportuniştii români n-au întârziat să apară în căutare de noi soluţii pentru criza mondială, dar mai ales pentru criza lor personală manifestată prin goluri sub saltea şi în conturi.

Liga Miopilor Români a creat deja un site de matrimoniale unde îşi oferă serviciile femeilor din Marea Britanie care ar vrea să intre din nou în Uniunea Europeană. Sau mai degrabă, să intre Uniunea Europeană în ele. Ei s-au gândit că fiind singurii care nu pot vedea cât de urâte sunt domniţele din ţara ploilor, ar putea să fie capabili de o erecţie, ba chiar de o cerere în căsătorie.

Dacă după ce au votat pentru ieşirea din UE, britanicii au adus în topul căutărilor pe Google “What is EU”, după mutarea în România a doamnelor dornice de ciobani cu funduri de sifoane pe nas se vor înmulţi căutările de “Do I deserve to be hit?”, “What is Paştele M***** de proastă” şi “How to cook sarmale”.

Bărbaţii s-au declarat îngrijoraţi că doamnele le cam au cu băutura şi s-ar putea să le termine rezerva de ţuică înainte de sfârşitul lunii de miere, dar speră că o să se descurce la adunat de prune şi struguri şi în curând vor deveni alchimiste care transformă tescovina în fericire la pahar.

Loading...

Comentarii

  • Ion Calculescu

    28 iunie 2016 23:47

    Dar sa va duceti dr-acului cu totii, euro-satanicilr. Canada numai ce a legalizat sex oral OM- ANIMAL, Papa sa deconspirat a fi CURIST. Lumea voastra nu mai face nici un sens. v'a luat Aghiutza si va mana...de la spate, cum probabil va place voua

    raspunde comentariului
+