HomeSocialD'ale cetateanuluiFetița ta i-a arătat pizda pedofilului? Ce drăgutzzzzz...

Fetița ta i-a arătat pizda pedofilului? Ce drăgutzzzzz…

"Peste o mie de fetițe au căzut în plasa pedofilului din Mangalia, arestat, vineri de Tribunalul Prahova. Pentru a-și satisface poftele de om bolnav, pedofilul și-a creat un cont de Facebook fals, în care se recomanda drept un băiețel de zece ani dornic să lege prietenii cu persoane de vârste apropiate. În scurt timp a ajuns să-și creeze o listă cu peste 1000 de prieteni, în mare parte copile de 9-14 ani. Bărbatul le cerea "prietenelor" din mediul virtual fotografii mai întâi decente, pentru ca mai apoi să treacă la nivelul următor și le solicita fetițelor imagini cu tentă sexuală. A reușit. Procurorii au descoperit în calculatorul individului fotografii rupte parcă din revistele pentru adulți în care protagoniste erau chiar și fetițe de 3-4 ani, fotografiate de frații sau surorile lor mai mari, dar si selfie-uri ale unor fetițe care își postau singure fotografiile indecente. Fetițele-victime nu provin din familii dezorganizate, monoparentale sau considerate cazuri sociale, ba din contră".

România. 2016. Ceva e în neregulă, nu?

Eu pot să trec peste faptul că un pedofil și-a făcut un cont de facebook în care se prezenta ca un băiețel de clasa a 4-a. Nu pot să trec însă peste faptul că o droaie de alți băieței și alte fetițe de grădiniță sau un pic mai mari au deja conturi de facebook. Asta deși în "termeni și condiții" scrie clar că rețeaua este destinată celor de peste 13 ani.

Dacă ești unul dintre cei care i-a făcut copilului său un cont de facebook, prinde-ți mâna în portiera mașinii, te rog. Iar dacă tot ești acolo, dă-ți una cu portiera și în coaie, sau în sâni, după caz. Pentru că ești tâmpit(ă) cu acte. Asta pentru că Facebook nu este pentru copii. E prea mult sex, prea mult limbaj necenzurat, prea multă violență. Și noi, ăștia sănătoșii de pe facebook tot nebuni suntem. Altfel nu ne-am bate capul să ne placă oameni care nu ne cunosc…

Să zicem însă că pot să trec (deși nu pot) și peste chestia asta, cu minorii care au populat facebook-ul cu acordul părinților. Dar nu pot să trec peste părinții celor o mie de victime.

Scuză-mi franceza, dar dacă fetița ta de 8 ani e dispusă să-i arate pizda pe net unui băiețel de 10 ani, e ceva în neregulă cu ea. Dar n-are nici o vină, săraca. Face asta pentru că e crescută de un tâmpit și o trepanată care o educă cu televizorul și cu tableta, pentru ca ei să poată sta liniștiți pe facebook.

Da, de voi e vorba. Boul de tine și proasta de nevastă-ta. Marș acasă amândoi și ștergeți-i fetiței contul de facebook. Și pe urmă făceți-vă timp să discutați cu ea despre pericolele internetului. Nu țipați, că e inutil. Ați văzut cum face când țipați la ea: iese pe balcon și fumează….

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare