HomeSocialFundul Alexandrei Harra, invers proporțional cu calitatea multor români

Fundul Alexandrei Harra, invers proporțional cu calitatea multor români

Au apărut pozele cu fizicul Alexandrei Harra, fotografii realizate cu surle și trâmbițe acum câteva luni când o celebră revistă de bărbați a hotărât s-o plătească baban pentru a se lăsa imortalizată goală. Până aici e simplu, dacă nu știi cine-i Alexandra Harra ești printre cei, puțini, care au reușit să fugă de flagelul ăsta. Nu știu cum, și-au spart televizorul, n-au aruncat vreun ochi într-un tabloid, dar au scăpat. Bine, sunt și mulți dintre voi ce-o vor „arde” intelectual spunând lucruri de genul „cine-i asta?”, dar mai ales voi o știți pentru că ați sorbit vorbele mamei ei, celebra Carmen Harra.

Revenind la fizicul Alexandrei, care locuiește-n SUA și vine pe aici doar când vrea mă-sa s-o etaleze, ori Măruță să scoată ceva bârfe de la ea, e mare dom`le. E din specia kardashiencelor, dacă ai auzit de ele.  O să-mi spui că are fizicul lucrat, sânii vulcanizați, fața frumos întinsă cu clești de rufe și că-i frumoasă, dar la o privire mai atentă îți dai seama că-i mică, bondoacă și impropriu spus, un munte de cur. Dar hai că aici intrăm în preferințe și nu cred că e nevoie să vă mai spun că-n orice stație de autobuz din țară găsiți o femeie mult mai frumoasă ca ea, ba mai mult, sunt florăriile și cluburile de fițe pline de Alexandre Harra.

Ce-i de remarcat e faptul că fundul ăla pare mereu în creștere. Nu remarcați asta? Oricum el crește pentru că Alexandra merge la sală și face exerciții doar pentru derier (ridică cu haltera 100 kg la fund, nu la piept; aleargă pe bandă în fund; face flotări în fund), dar el crește și-ți dai seama că astrologic și ezoteric are totul legătură cu țara noastră, de unde-i vine cel mai probabil gena aia de șezătoare. Mama ei, celebra Carmen Harra, ar putea să ne explice simplu și frumos că regresul nostru cultural/social/politic/economic duce la o creștere a curului. Nu vi se întâmplă să spuneți că țara asta merge „ca un cur”? Poftim! L-am și găsit. În fundul Alexandrei Harra s-au adunat toate problemele țării. Așa că români, când mai ieșiți să protestați împotriva RMGC, gaze, politicieni, biserică, maidanezi și ce mai vreți voi, nu uitați de țelul vostru metafizic și astral: „o să protestați până Alexandra Harra rămâne fără forme și mama ei fără proștii care au făcut-o celebra și bogata de azi”.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare