HomeSocialÎn toamnă, nu-i daţi lui Ponta voturi, daţi-i Like-uri!

În toamnă, nu-i daţi lui Ponta voturi, daţi-i Like-uri!

Nu râdeți, băi, că e adevărat! A dat și la Pro TV. Mârșăvia unor oameni atinge apogeul. Hai să vă dau o temă scurtă de gândit. Atenție:
1. Să zicem că tu, omule, ești premierul României. (Nu-ți dori, că doar doctorii ajung.)
2. Te cunoaște toată țara. Nu ca om.
3. Apari la TV și atunci când e în revizie tehnică.
4. Scriu ziarele despre tine, zilnic, mai multă hârtie decât folosește o corporație la wc, în 8 ore de muncă.
5. On-line-ul e plin de poze cu tine și postează orice acțiune de pupat icoane, la care te prefaci că mergi. Ce credincios, domnule!
6. Pe Facebook, ți-au dat like patru sute de mii de români. Că restul s-au prins de șmecherie. 
Bun. Acum te întreb: Oare de ce să păcălești o țară întreagă pentru alte unşpe mii de likeuri (în trei zile, ce e drept!) folosind imaginea de mai sus?
Vedeți poza? Eu, în calitate de român iubitor de Halep, am dat like. Și, surpriză de proporții! N-auzi?, a dat și la ProTV. Nu la Simona s-a dus like-ul. Ci la Victor Viorel. E hoție sau păcăleală? Că 1 aprilie sigur nu e. De ce să o pui pe Simona Halep în față? Diferențele între ea și tu, nea Ponta, sunt două: ea joacă tenis foarte bine, tu joci politică foarte prost. Ea o să ajungă numărul 1, mondial. Tu nu o să ajungi numărul 1, național.
Îți dai seama cititorule? Ponta a mers să pupe icoane Sfinte, făcătoare de minuni. Iar minunea s-a întâmplat. Unşpe mii de like-uri în trei zile. Deci, în noiembrie, când toată lumea merge la vot, vă sugerez să vă luați în buzunar o ștampiluţă a voastră. Sper ca pe 30% din voturile lui Victoraş, să nu apară VOTAT, ci LIKE. Realizați senzația? "N-am câștigat alegerile, dar am bătut-o în like-uri pe Sharapova. Iar Halep n-a reușit asta!", va striga Ponta. Ce e drept, cam asta îi urăm și noi. Să devină președintele românilor atunci când se vor lua în calcul Like-urile de pe Facebook. Vă spun, a dat și la ProTV!

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare