HomeSocialLa botez la ea, s-a mâncat pizza

La botez la ea, s-a mâncat pizza

Eba-i măritată și-n cel mai scurt timp tabloidele vor da zoom pe burta ei să vadă tot poporul că nu-i grasă, ci borțoasă. Și atunci să vezi circ și voie bună: e băiat? Oare va candida? Unde fac botezul?

Nu știu cum, dar în periplul culinar am ajuns la Casa Luca, restaurant situat la ieșirea din București, intrarea în Bragadiru, cum treci de Penitenciarul Rahova. Pe site, cică, situat la 15 minute de Centru, probabil în condiții de mașină sport și noapte de Revelion. Sau, poate, se referea la centrul Bragadirului. Oricum, pare un local drăguț, specific genului de localuri unde te aduni cu rudele să faci hore în jurul stâlpilor de susținere, să tai moțu’, să furi mireasa și alte asemenea petreceri demne de casete video.

Meniul e românesc și italienesc. Când am ajuns acolo bucătarul mai servea doar pizza, cu garanția că-i făcută de el, nu congelată. M-am convins de asta destul de repede, dar tare bună ar fi fost o ciorbă. Greșeala mea că m-am dus să mănânc singur într-o hală, că dacă veneam cu rubedeniile sunt sigur că primeam și salam, cașcaval și măsline pe platou. Nu a avut rost să mă uit pe meniu, chelnerul știa deja ce vreau, precum Zorba Grecul: „Vreți meniu? O ciorbă? N-avem… Nici felul doi nu prea avem, dar ce ziceți de o pizza? E foarte bună”. E bine când chelnerul face recomandări. Mai ales când nu-i nimic altceva de mâncat vineri seara, la spartul târgului.

Pizza variază de la 12 până la 16 lei și e bună. De asemenea, și sosul de roșii e foarte bun. Și berea. Și știrile de la Kanal D pe care le admiram pe plasmă. Și câinii comunitari din preajma restaurantului, crescuți prin curte. Și cam atât am apucat să văd, că altceva „n-avem”.

Revenind la viitorul botez, pentru a nu-l mai considera parabolicii lui Felix că-i opulent, le recomand celor din familia Băse-Syda să organizeze botezul la Bragadiru. Au pizza, căruțe la poartă și răcoare dinspre Rahova.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare