HomeSocialEt si cetera socialaLeasingAutomobile.ro - Sfaturi utile pentru achizitionare masini second hand...

LeasingAutomobile.ro – Sfaturi utile pentru achizitionare masini second hand vanzare prin leasing financiar (P)

Din statisticile efectuate in ultimii ani, rezulta ca o mare parte dintre soferii romani prefera sa achizitioneze masini second hand, fiind desfiintat mitul conform caruia cumpararea acestora ar reprezenta intotdeauna o decizie nepotrivita.

Iar acest lucru este intarit in mare parte de dezvoltarea parcurilor auto de catre dealerii autorizati ce furnizeaza cele mai bune masini second hand vanzare in conditii avantajoase si chiar cu posibilitati multiple de finantare.

Masini second hand vanzare in conditii avantajoase – Sfaturi utile oferite de reprezentantii comaniei Leasing Automobile

In zilele noastre, cumparatorii au acces la multe informatii privind modalitatile de alcatuire a unor strategii potrivite pentru a investi corect in produse si servicii diverse, mai ales atunci cand vorbim de investitii in automobile sau in imobiliare.

In acest sens, exista foarte multe informatii, recomandari si anumite tactici de identificare a anunturilor mincinoase, care promoveaza auto rulate defecte sau cu vicii ascunse.

Pentru evitarea acestor situatii deloc placute si consumatoare de resurse (timp, bani, energie), este recomandabil sa colaborati intotdeauna cu o companie ce functioneaza ca un dealer autorizat, ce distribuie doar masini aflate in stare excelenta.

Cum identificam vanzatorii mincinosi si cum evitam achizitionarea unei masini second hand care va avea nevoie de reparatii ulterioare:

        –  Anunturi foarte frumos formulate, dar cu poze putine

In zilele noastre, cele mai reusite fotografii pot fi realizate cu telefonul, astfel ca orice vanzator de masini poate ajusta culorile, masca defectele si poate atasa anuntului doar poze care nu releva vreun defect.

Cu toate ca starea reala a masini va fi vizualizata la fata locului, faptul de a pierde timp si chiar bani, daca vanzatorul se afla in alta localitate, nu reprezinta obiectivul niciunui cumparator ce isi cauta o masina.

De aceea, este foarte important sa fiti ferm in discutiile telefonice ce preceda intalnirea, sa solicitati poze suplimentare si sa puneti toate intrebarile pe care le aveti, dupa care decideti daca stabiliti si o intalnire;

        –  O masina in stare excelenta, la un pret incredibil

Anunturile de acest gen trebuie evitate intotdeauna; chiar daca exista si exceptii, majoritatea masinilor second hand vandute la preturi mult sub nivelul pietei nu inseamna decat bani suplimentari platiti ulterior pentru reparatii;

        –  Luati in considerare recomandarile vanzatorilor

In afara de dealerii autorizati, care raman prima optiune sigura pentru achizitionare masini seconda hand vanzare in conditii legale, exista si anumite site-uri unde utilizatorii (vanzatori sau cumparatori) isi pot face conturi, primind si feedback din partea celor cu care au colaborat.

Desi nu reprezinta o regula generala si o conditie total sigura ce garanteaza achizitia unei masini rulate in stare buna, recomandarile altor clienti va pot ajuta.

Masini second hand vanzare in parc auto Arad si parc auto Galati

Cele doua parcuri au fost dezvoltate pentru a oferi clientilor din toata tara posibilitatea de a cumpara masini second hand vanzare in conditii sigure si pentru a garanta calitatea acestora.

Parcurile cuprind o importanta flota de masini, pentru toate categoriile de clienti (persoane fizice sau juridice), pentru toate necesitatile de utilizare (masina de familie, SUV, masini din gama premium), cu posibilitati multiple de finantare (leasing financiar, masini in rate) si schimburi auto (Programul Buy-Back).

Nu ezitati sa ne contactati pentru detalii privind masinile comercializate sau pentru a va raspunde la intrebi legate de conditiile ce acordare a unui program de leasing personalizat.

Consultantii Leasing Automobile va stau la dispozitie telefonic si online

Parc auto Arad

Telefon – 0741.414.466 / E-mail: officearad@leasingautomobile.ro

Parc Auto Galati

Telefon – 0741.414.488 / E-mail: office@leasingautomobile.ro

Accesati website-ul companiei pentru vizualizarea catalogului de masini second hand aflate pe stoc:

leasingautomobile.ro

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare