HomeSocialLupu'-şi schimbă părul, dară Ponta ba!

Lupu’-şi schimbă părul, dară Ponta ba!

Comunismul care trebuia să acapareze în noiembrie o Românie plină de teleormăneni și-a mutat ochii înspre sieși, precum Narcis, după ce s-a privit în apa limpede de izvor. Doar că, la PSD, izvorul cu apă cristalina conține, de fapt, multe gaze de șist, că cică d-aia e acidulată. PSD-ul l-a dat afară pe Vanghelie pe motiv că omul începuse să vorbească bine gramatica limbii române, iar asta fără copy/paste-uri. Vanghelie s-a luat de Ponta. Culmea e că tocmai adversarul excursionist a făcut o țigănie, paradoxal, și Marean a rămas un om liber, care își caută pe Goagăl un partid nou.

Însă Făt Frumosul care a pierdut prezidențialele nu este fudul până nu îl pocnește și pe Geoană. Mircea, acest exemplu viu că în România, când angajatul pune, seara, "geoană pe geoană", băieții deștepți Şova-iesc înainte de a pune și ei laba pe averi. Mai mult, Ponta se dă de trei ori peste cap și se transformă în lupul care îl așteaptă pe Scufițul Roșu, Iliescu, pe care dorește să îl mănânce de viu (care viu?). Vedeți voi, acest Baba Cloanța al PSD-ului, mai că vrea să schimbe poveștile și să ne dea un măr otrăvit în gură.

Că dacă trandafiri nu primim, că sunt roșii, măcar mere să mâncăm, otrăvite cu cianurile de la Roșia Montană. Și uite cum nea Ponta are curajul să facă o treabă mică, de la înălțime, pe toată țara asta care nu l-a votat. Păcatul lui Victor continuă, dacă te gândești că l-a păcălit și pe Mihai Sturzu, de la fosta (actuală? ) trupă Haichiu. El i-a cântat în strună "Totul va fi bine" /….lovim cât ne ține. Asta ca să nu mai spunem că e posibil ca, în ziua votului, Sturzu să aplice piesa muzicală "Gașca mea nu poate să stea liniștită / Nici o clipă!" …pentru că tre' să meargă din secție-'n secție să voteze multilateral.

Una peste alta, după ce toți românii i-au explicat că e mai bine să rămână în Dubai, acest Victor Viorel ne arată că în România zilelor noastre lupii se mănâncă între ei, în timp ce românul nu prea are ce mânca. În rest, să auzim de bine. Că, vorba aia : "Fă-te frate cu Ponta, până treci lacul!" Doar că PSD-ul nu l-a trecut. Că i-a înecat Vanghelie la mal.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare