HomeSocialD'ale cetateanuluiMulte Urări și Iubire Eternă Ilustrului Conducător!

Multe Urări și Iubire Eternă Ilustrului Conducător!

Ca-n fiecare an, în 3 martie, Ion Iliescu a mai adăugat un trandafir în buchetul exagerat de gros al vieții. Pe telexul redacției au sosit milioane de mesaje din toată lumea. Redăm, mai jos, câteva dintre ele.

Bunica Scufiței Roșii: „Nu mai e cazul să-i urez omoloagei mele viață veșnică, pentru că amândouă suntem personaje de povești nemuritoare. În plus, avem amândouă urmași îmbrăcați în roșu”

Lupul din Scufița Roșie: „La mulți ani, măi, animalule! Mâncate-ar lupii”

Roș Împărat: „Nu știu de ce ne confundă lumea. Totuși, el a fost doar președinte”

Mumia din filmul “Mumia”: „Nu știu ce regim ține. Cert e că, deși suntem din aceeași generație, Ion Iliescu se păstrează mai bine ca mine”

Moartea: „Eu nu pot să-i urez la mulți ani, că nu e-n interesul meu. Și-așa mi-a scos peri albi, de-mi strică freza. Îl tot aștept, sper să mai apuc ziua, că nu mai am mult până dau ortu` popii. Dacă ar fi toți așa s-ar duce dracului biznisul meu.”

Matusalem: „Așa ceva n-am mai văzut. Și-am trăit și eu ceva ani, știu ce vorbesc. Eram mic când Iliescu se ducea la Facultate, la Moscova”.

Noe: „Ion Iliescu e un puști simpatic. Când îl văd, îmi aduc aminte de copilărie. Ce n-aș da să mai am și eu 86 de ani!”

Iisus Hristos – Fiul: „În fiecare an, de Paști, înviez și mă întorc pe Pământ. Îl caut pe robul lui Tata, Ion Iliescu, și-l invit, politicos, să se ridice cu mine la cer. Nu numai că nu vrea, dar, ca să-mi arate adevărata lui credință, mă servește mereu cu ouă roșii.”

Dumnezeu-Tatăl: „Am și eu o întrebare, la care nu găsesc răspuns în Biblie: dacă Ion Iliescu e ateu și a ieșit de trei ori președinte, Eu de ce am fost ales o singură dată Dumnezeu?”

PFA Daniel: „Avem amândoi foarte multe lucruri în comun: suntem săraci, cinstiți și, mai ales, nu avem nici un Dumnezeu. Să-i dea Dumnezeu sănătate!”

Bruce Willis: „Când îl văd pe Mister Nelu cât de bine se ține, mă simt motivat să mai bag un episod din seria Greu de Ucis. Mă gândesc chiar să-i zic Imposibil de Ucis.”

Chuck Norris: „Nu-l cunosc personal pe John Iliescu, dar îmi plac foarte mult bancurile cu el. Uite, e mortal ăla cu „Iliescu s-a născut în casa pe care și-a construit-o singur”, dar mă omor și după ăla cu „Ion Iliescu e singurul care a numărat până la infinit de două ori, iar acum l-a început pe-al treilea”.

Călin Popescu-Tăriceanu: „Îl admir pe Ion Iliescu, dar cred că are o problemă majoră: nu se poate despărți de trecut. Eu am făcut-o deja, de cinci ori.”

Traian Băsescu: „Să fie sănătos, dar simt că-n curând va avea nevoie de gheață. Și patru cuburi n-o să fie suficiente”.

Victor Ponta: „Ion Iliescu este singurul om pe care aș vrea să-l copiez”.

Barack Obama: „Domnul John Iliescu îmi aduce aminte de un alt președinte american, Franklin Roosvelt. Ambii au avut mai mult de două mandate. Deci Ion Iliescu a trăit visul american.”

Fuego: „Domnul Iliescu? A fost ca o mamă pentru mine și apreciez la dânsul faptul că, la 86 de ani, e verde ca bradul. Ce n-aș da să-l împodobesc!”

Călin Goia, Voltaj: „De dragu`lui tataie am schimbat puțin melodia. Noul nostru refren sună așa: „Tânăr vreau mereu să fiu, să trăiesc bine, că ştiu, fără griji, cu destui bani, ca la 86 de-ani.”

Academia Cațavencu: Pios omagiu, prețuire și amintire eternă. Hai sictir! 

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare