HomeSocialNPSD, care cu poporul e

NPSD, care cu poporul e

Noul Proiect Social Democrat a fost lansat la apa politicii dâmbovițene oficial, dimpreună cu principalele direcții de acțiune. Conform declarațiilor producătorului Geoană & Vanghelie, specificațiile sunt de top și includ, printre alte oferte spectaculoase:

1. Fiecare aderent înscris legal va primi 20.000 de euro în pepeni de Dăbuleni cu preț calculat la hard-discount. NPSD nu asigură transportul, membrii mișcării fiind rugați să înțeleagă dificultățile de început și să aștepte cu răbdare noua recoltă.

2. Toți accesatorii ofertelor pentru vanghelionul viitor vor fi obligați să cumpere întregul pachet promoțional, care include și înscrierea în NPSD. Acceptul va aduce o reducere consistentă a prețului, acesta fiind plafonat la 50 de lei pe cap de persoană. În sumă este inclus tot tacâmul de la dl Vanghelie, plus un concert Alexandru Jula Revival.

3. Dl Geoană anunță demararea unui program special pentru semnatarii adeziunilor, constând într-o ședință de jacuzzi fără plată împreună cu dl Vântu. Acesta din urmă și-a declarat disponibilitatea la un preț rezonabil și care va fi suportat de dl Geoană din contribuțiile oamenilor de afaceri susținători ai cauzei.

4. Pentru pensionarii cu pensii mici, dl Vanghelie instituie programul "Almanah duminical cu Oana & Marian". În fiecare duminică, un grup ales de pensionari va efectua o excursie în interiorul reședinței fondatorului-primar, unde va fi ghidat de stăpâna casei și a inimii dlui Vanghelie. Condiții: prezentarea talonului de pensie, adeverința de victimă a tăierilor băsiste și biletele de participare la cel puțin două vanghelioane.

5. Membrilor amatori de senzații tari, partidul le va organiza lunar o tabără pe model horror, ca în filmele produse de America dragă dlui Geoană.  Participanții nu vor fi alergați cu drujba ci anunțați seara că au câștigat marele premiu la 6 din 49, pentru ca spre dimineață să li se spună că potul i-a revenit, la reomologare, lui Băsescu. Vor putea astfel trăi pe viu senzațiile horror ale dlui Geoană la alegerile când a fost mișelește ciuruit de dictator, fără obligațiile financiare de atunci ale fondatorului actual.

6. Partidul va administra o sală specială de antrenament, unde dezamăgiții tuturor guvernărilor vor avea posibilitatea de a da un cap vanghelian în gură unor manechine la alegere și reprezentând politicienii eligibili pentru un cap în gură din partea poporului. Ambii fondatori sunt de acord că stocul manechinelor Ponta va trebui să-l depășească net pe cel cu eticheta Băsescu.

7. NPSD va avea o aulă proprie de proiecție cu orar zilnic, deschisă membrilor dispuși să constate falsitatea filmulețului în care dl Geoană primea bani la alegerile prezidențiale. Așa-zisul video va fi demontat pixel cu pixel, probându-se evidenta editare cu watermark portocaliu. La fel, secvențele porno în care ar fi fost implicat președintele vor fi demonstrate ca un montaj stângaci, prin compararea prohabului din imagine cu oferta de acum a dlui Geoană pentru electorat.

8. Dl Geoană și-a exprimat convingerea că și dna Birchall se va îndrepta curând spre noua formațiune, singura hotărâtă să-i oblige la finalizare pe ciocoii vechi și noi ce sug poporul de 25 de ani încoace.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare