HomeSocialD'ale cetateanuluiOpt lucruri pe care nu le știai despre arestarea...

Opt lucruri pe care nu le știai despre arestarea lui Gregorian Bivolaru

Fugit din România în vara anului 2004, după ce integrase în absolut o ciurdă de adolescente cărora încă nu li se uscase cerneala pe buletin, Gregorian Bivolaru a făcut vreme de 12 ani urinoterapie cu jet pe statul român. Ciudat este faptul că, în ciuda tratamentului aplicat, statul român nu se simte mai bine, ci este la fel de falimentar și vai de mama lui. În schimb, Grig, cum îi ziceau fanii, a dus-o boierește prin Scandinavia, unde i s-a acordat azil politic și ar mai fi dus-o și azi, dacă nu-l mânca în cur să plece în Franța, unde a fost arestat. În rândurile următoare vă prezentăm câteva dintre detaliile necunoscute legate de arestare, dar și de ce se va întâmpla în continuare.

*autoritățile suedeze i-au acordat azil politic, considerând că este persecutat la noi în țară, deoarece i s-a îngrădit dreptul constituțional de a practica urinoterapia cu justiția română. ”Știm că în România o mulțime de oameni se pișă cu boltă pe ea de justiție și nu pățesc absolut nimic, uitați-vă că e Parlamentul plin de ei. Din acest punct de vedere, domnul Bivolaru a fost discriminat și ca atare am decis să-i acordăm azil politic”, au precizat surse suedeze.

*procurorii și polițiștii români s-au lăudat că erau de multă vreme pe urmele lui Bivolaru și l-ar fi arestat ei, nu colegii francezi, dar tocmai intraseră să bea o cafeluță de dimineață într-un bistro din Paris.

*pe perioada cât s-a aflat în Suedia, Bivolaru și-a schimbat numele în Magnus Aurolsson. El ar fi vrut să-l cheme Aurolacsson, dar s-a temut că autoritățile își vor da seama cine este, de fapt.

*autoritățile norvegiene s-au declarat foarte deranjate de faptul că Bivolaru n-a venit în Norvegia. ”Am înțeles că este pedofil, nu e nicio problemă pentru noi, important este să nu bată copiii. Dacă ar fi apelat la ajutorul nostru, i-am fi dat nu numai azil politic, dar și câțiva copii luați de Barnevernet de la familii creștine, să îi crească într-un spirit modern, constructiv”, au precizat surse din cadrul Barnevernet.

*deținuții yoghini de la Jilava au dat ieri bairam, auzind că le vine Bivolaru. ”Desigur că îl vom primi cum se cuvine. I-am pregătit un pat la noi în celulă și chiar și un altar budist, în veceul turcesc. Grig, abia așteptăm să-ți desfundăm chakrele!”, au precizat ei.

*în semn de protest față de arestarea idolului lor, fetele încă nefxxte de Grig din cadrul Mișcării pentru Integrare în Absolut Orice are Găuri vor organiza o spirală cosmică, sub deviza ”De la Nistru pân-la Tisa tot borfetul plânge MISA”.

*la auzul veștii că vine Bivolaru și că va avea, evident, dreptul la vizite conjugale în penitenciar, Borcea s-a făcut foc și pară, mai ales după ce colegii au început să facă mișto de el, cântându-i la ușă, în timp ce el se afla, ca de obicei, în camera conjugală: ”Borcea, nu mai fă pe duru, lasă pixxa, vine Guru!”. Totodată, dinamovistul a avertizat că-l va da în judecată pentru concurență neloială: ”Bivolaru ăsta e un nesătul, ăsta e în stare să se integreze în absolut toate femeile care vin la mine la vorbitor”, ar fi spus Borcică.

*penitenciarul unde va fi încarcerat Gregorian Bivolaru a anunțat, într-un comunicat, că pe perioada detenției acestuia, dușurile obișnuite vor fi înlocuite cu ”golden showers”. 

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare