HomeSocialD'ale cetateanuluiPăduchilor, dreptul nostru la viață nu poate fi anulat...

Păduchilor, dreptul nostru la viață nu poate fi anulat de imunitatea voastră!

Dreptul la viaţă, precum şi dreptul la integritate fizică şi psihică ale persoanei sunt garantate, așa zice Constituția. Dar cum drepturile fundamentale ale omului în România sunt la cheremul unor paraziți, atunci și dreptul la viață este garantat doar atunci când păduchii lați din Parlament nu protejeză criminalii împotriva începerii urmării penale. Dacă până acum Parlamentul și-a tot apărat larvele de tot felul de infracțiuni grave, crima încă nu apucaseră până ieri să o acopere. Nicio problemă, să ne așteptăm în curând să spele și infracțiuni ca terorismul, crima organizată, crime împotriva umanității sau genocidul.

Păduchii lați din actuala clasă politică reprezentată în Parlament se transmit în general prin lipsa contactului cetăţeanului cu ștampila de vot. Infectarea este foarte comună când majoritatea indivizilor care compun un popor este nepăsătoare, ignorantă sau needucată, când într-un stat lipsește cu desăvârșire educația civică iar igiena morală este precară. Păduchii lați se mai pot transmite când tehnocrații decid să se retragă și nu candidează la alegerile parlamentare. În aceste conditii, în decembrie, păduchii lați se vor instala din nou în Parlament, vor acapara din nou instituțiile statului unde își vor depune ouăle, vor fura, minți, frauda, înșela, delapida, abuza, de aceea este foarte indicat ca, din când în când, cetățenii să iasă în stradă ca să îi radă de pe pielea țării. Sau să le dea cu apă clocotită. Alte soluții în afara radicalismului se pare că nu mai există, pentru că atâta jeg și sfidare au ajuns greu de îndurat și suportat: “Aflat pe bancheta din spate, nu puteam să comit această ucidere din culpă. Vă rog să votați împotriva acestei cereri’. Așa le-a cerut senatorilor păduchele sprâncenat Oprea: să voteze împotriva solicitării procurorilor anticorupție, susținând că cercetările în acest caz ar trebui să se axeze pe faptul că groapa în care a căzut polițistul nu era bine semnalizată.

Păduchele lat pensat, în sevraj de Prostamol, cu 1607 de urgențe la toaletă însoțit de coloană  și susținut de ceilalți păduchi lați din Parlament, îndeamnă la neînceperea anchetei penale legate de omorul pe care l-a săvârsit asupra unui om, poliţist român aflat la datorie, Bogdan Gigină. Evident, păduchii lați sunt rezistenţi, solidari și greu de îndepărtat, astfel autoritatea judecatorească nu a mai apucat nici de această dată să își spună cuvântul, pentru că "autoritatea legislativă" i-a dat un pumn în bot. Este evident că zdrenţele astea nu au niciun respect pentru principiul egalității în fața legii sau al separației puterilor în stat si se consideră imuni până și în fața morții. Căci Moartea l-a omorât pe Gigină, pardon, groapa, pardon bancheta din spate. Cu zero demnitate, conștiință, onoare sau considerație pentru viață, păduchii cred că moartea unui om poate fi mușamalizată cu ajutorul imunității parlamentare, în mijlocul zilei, sub ochii noștri, ai fraierilor care, în loc să le dăm foc în piața publică, continuăm să le plătim salariile.

Ce e de făcut? Una dintre soluții este apa clocotită. Dar, pentru că noi nu suntem ca ei, mergem la vot. Orice cetățean de bună credință care va refuza să voteze în decembrie va avea mâinile pătate cu sânge. Căci asta înseamnă neprezentarea la vot acum, când Parlamentul a decis să ocrotească un criminal: complicitate la crimă. Apoi, cei care au conștiință nu mai trebuie să tacă. Lipsa de civism sau de implicare pe fondul unei crime mușamalizate va perpetua neputința electoratului și va întări puterea javrelor. Și mai avem nevoie de un proiect politic pe care să îl susținem cu toții, uniți, neorgolioși. Când oamenii buni se ceartă între ei, uită de răul comun care ne va distruge pe toți: specia de păduche lat de Parlament care ne va sfida chiar dincolo de moarte. Căci asta crede Oprea și clica lui de paraziți: că sunt invincibili. Și dacă noi nu ne vom uni o dată pentru totdeauna, viitorul le va da dreptate.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare