HomeSocialPARANORMAL: autoritățile vor evacua fantoma lui Gică Petrescu!

PARANORMAL: autoritățile vor evacua fantoma lui Gică Petrescu!

După cum am auzit cu toții (excepție făcând Statul Român), Maestrul Gică Petrescu a decedat în 2006, fără să lase moștenitori. Datoriile la întreținere i-au supraviețuit însă miraculos, strângându-se morman în interiorul apartamentului. Întrucât începuseră să iasă pe sub ușă și să fisureze pereții, Asociația de Proprietari a acționat Statul în judecată, un judecător băsist dând dreptate reclamantului. Statul își va plăti singur datoriile, după preluarea locuinței. Asta cu toate că și-a apărat cauza cu îndârjire, solicitând executarea rău-platnicului.

În calitatea sa de nou proprietar al apartamentului, Statul Român îl va evacua mai întâi pe datornic. Au fost solicitate serviciile unor preoți specialiști în Moliftele Sfântului Vasile, care vor alunga duhul din interior chitit pe jecmăneala Statului. Sunt informații că procedura a demarat deja dar întâmpină mari greutăți, spiritul Maestrului fiind unul de-a dreptul diabolic și amator de ghidușii nelalocul lor. La intonarea respectivelor molifte el răspunde cu "Zi una mai săltăreață", "Du-te la călugărie" și "Tot ce-i românesc nu piere", amenințând slujitorii bisericii că nu va spune "Adios muchachos" nici dacă PF Daniel va fi prezent personal la evacuare.

Autoritățile iau în calcul reclamarea în Justiție a decedatului, considerând că ocupă abuziv o proprietate ce nu-i mai aparține. În plus, strânge datorii urât mirositoare, iar noaptea bântuie locatarii pe care-i îndeamnă să-i dea cu șprițul până la ziuă. Am aflat că, între timp, cei șapte preoți convocați s-au declarat neputincioși, datornicul fiind bănuit încă din timpul vieții că ar fi fost tovarăș cu Keops, de îmbălsămare.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare