HomeSocialSanatate si alte boliRaedul de la Piatra Craiului

Raedul de la Piatra Craiului

Când pacientului prezidenţial Băsescu i-a venit boala pe Sistemul Sănătăţii de Stat, acuzându-l de stat pe locul indicăţiilor lui Ceauşescu, toată floarea cea vestită a PSD-ului, aflată atunci în aceeaşi rezervă cu PNL-ul antonescian, a ieşit la lupta cea mare. Tiranul voia să confişte aspirina săracului şi s-o aloce în conturile Elenei Udrea, să se bucure numai ea de binefacerile sănătăţii naţionale. Puternic motorizaţi prin logistica dlui Profesor Felix, combatanţii au atacat reduta băsistă nu doar cu armele anteniste, ci şi cu reţete incluzând molotoavele ultraşilor. Şi cum toate astea trebuiau să poarte un nume, li s-a spus, simplu, Raed Arafat.

Raidul asupra cazematei cotroceniste s-a încheiat cu un succes categoric, Despotul bătând în retragere şi chiar declarând mai târziu că atacul lui la baionetă contra Raedului a fost o greşeală tactică. Arafat avea aureola unui salvator al naţiunii, deoarece venise în România nu cu elicopterele teroriste văzute doar de Iliescu, ci cu unele care chiar reuşeau (total opus tradiţiilor dacoromane) să zboare şi să salveze oameni. Poporul s-a declarat, la Antenă, şi el încântat de reuşită, fiind sigur că plicurile strecurate în halatul Sănătăţii nu vor ajunge la Pirat, să-şi mai ia el o insulă în Pacific şi bănci în Panama.

Sistemul sanitar de Stat a rămas cum îl ştim, cu ştromeleagul popular operat ciomistic şi medici atacându-se cu bisturiele de tăiat plicurile. Ţugulanul antenist s-a întors victorios în patul lui spitalicesc, printre gândaci, păianjeni şi reptile atacând la buzunar încă de la intrarea în liftul defect. Evident, cel particular şi scump s-a dezvoltat maiestuos, cu sprijinul politicienilor tratându-şi anchilozele prin viene şi stambuluri, acolo unde ei se văd nevoiţi să bage plicurile în propriile buzunare, din lipsa clienţilor în halate albe. România a reintrat în normalitatea ei nemuritoare, iar Arafat a fost cocoţat pe un piedestal binemeritat.

Astăzi, când Băsescu îşi consumă pensiile de Dictator, Crin a adormit de-a pururi sub influenţa propriilor miresme, Profesorul Felix se tratează prin ascetism şi Ponta este consultat de DNA, Arafat şi-a cam pierdut şi el măreţia de altădată. Războiul s-a mutat pe Facebook, unde ciomistul electoral Dragnea îi trage o smetie tovărăşească, postând că salvatorul ar trebui să-şi dea singur palme, în urma unui episod cu elicopter SMURD abandonând misiunea din Masivul Piatra Craiului; acţiune dusă apoi la capăt de un elicopter privat şi băsist, dar condus de un pilot admirat la PSD. Chilotul caviarului social-democrat susţine că Arafatul ar fi dispus o anchetă împotriva pilotului particoler, iar preopinentul îi dă o palmă tot feisbucistă afirmând exact contrariul. Asta în timp ce Băsescu a căzut în lupta cu aerul condiţionat, fiind păzit de medici să nu intre pe Facebook şi să le dea amândurora palme cu boxul marinăresc în mână.

Neică Arafat, se vede treaba că nu prea te-ai adaptatără în România şi ţi-au rămas străine proverbele înţelepte ale acestui popor legendar: te-ai băgat în troacă şi nici n-ai înţeles că facerea de bine te duce numai la sex neconvenţional cu propria mamă. Sfatul nostru este să-l asculţi pe Dragnea şi să-ţi dai singur nişte palme în oglindă, dar nu din alea de care spunea CTP că-i plac Marelui Masturbator. Nu mai bine zburai matale acum cu elicopterele prin Siria, alături de cele ruseşti care întâi trag şi pe urmă întreabă care-i ţinta? Că-i foarte posibil să te pască o anchetă la Antena 3, unde gâdele fundamentalist o să demonstreze cum ţi-ai luat tu elicopterele pe mână cu fostul tiran, din averea poporului. Te-am pupat pe chelia aia băsistă, pa! 

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare