HomeSocialEt si cetera socialaS-a umplut țara de Guru-iști: Chermeluțu

S-a umplut țara de Guru-iști: Chermeluțu

De ce devin bărbații misogini? Nu, nu din cauză că sunt femeile proaste, deși este adevărat, unele sunt atât de proaste că își pun chiloții invers ca să aibe noroc toată ziua, ca un semn împotriva uitării de a executa actul respirației, ca să nu facă dracului accident vascular la creier! Dar, deși sunt o grămadă de tute pe lume absolut convinse că nimeni nu observă cât de false sunt genele alea care le intră în ochi sau că bărbaților le place "pe bune" să îi zgârii pe spate cu unghiile de plastic, nu, nu ele sunt principala cauză a misoginismului.

Principalul motiv pentru care bărbații detestă femeile sunt tot bărbații. Mai precis acei purtători ilegali de penis decorat cu 2 globulețe de Crăciun, ăia cărora Dumnezeu le-a greșit sexul fiindcă, într-un moment de neatenție, când probabil Ăl de Sus se lăuda în sinea lui pentru o pereche perfectă de țâțe, l-a scăpat pe un băiat, Chermeleu pe numele lui și în loc să îl facă gospodină ratată duhnitoare a ulei ars, i-a pus din greșeală o puțulică, 2 ouțe mici, i-a dat doar fibră de internet, două mânuțe ca să se țină de părul de pe mâini și l-a trimis în lume ca să scrie pentru și despre proaste.

Această păsărică, Chermeluțu, e o rușine pentru genul masculin. Eu, dacă aș fi bărbat, aș intra în pământ de jenă că ăsta se autointitulează "bărbat" ca mine. Ipoteza mea e că a luat anticoncepționale de mic și s-a umflat estrogenul în el ca cereala de dimineață, udată cu mult lapte. Mama lui a fost cam iresponsabilă și a lăsat blisterul de Diane nesupravegheat pe noptieră, că mai bine estrogen decât heroină în scara blocului, când rămâne Chermeluțu singur cu cheia de gât. Doamne fereste, exista si riscul să se spânzure la intrare! 

Pe hormoni și în permanent sevraj după sutiene, pe care din nefericire nu le poate purta în public, Chermeluțu își dă cu părerea despre viață, despre femei, se autointitulează Psiholog, în plus, e mare “scriitor” de vome intelectuale, pe care numa fetele de la școala specială de mani-pedi îl pot aprecia la adevărata lui valoare. Adevărul e că, într-o lume de bărbaţi gen Măruță șau Capatos, e greu să nu găsești pe internet o tută masculină sensibilă, care să înșire cu lacrimi de mărgăritar filosofii eructate din prea plinul masturbărilor zilnice. Pentru că Chermeluțu e expert în dragoste bine făcută cu mâna lui dreaptă, născătoare de fraze pline de înțelepciune, dedicate celor peste 100.000 de absolvente băloase la inteligență fără frecvență.

[image image-id=”47432″ height=”400″ width=”400″ image-title=”cherme2″]

Lor, tutelor lui, cele care cască gura mare la șuvoiul de "sclipire" chermeliană, aș vrea să le spun că Chermeluțu cu experienţa lui de “psiholog” nu le va aduce mai aproape de dragostea vieții lor. E doar un nefericit mincinos care, deși zice că e psiholog, nu figurează în baza de date a Colegiului Psihologilor (lista e publică!) și nici vreun mare autor de cărți nu este, având în vedere că “editura” unde și-a publicat cărțile l-ar considera până și pe Gigi Becali un renumit autor de bestselleruri.

Problema nu e că acest Chermeluțu e o nulitate, că de ăștia avem o grămadă, ci că tutele sunt dispuse să asculte cu capul dat peste ochi un impostor de o nesimţire crasă, să creadă în iubiri nemaivăzute și bărbați pe cai albi inexistenți: "Dacă ne-am iubi sub apă, îți dai seama ce greu ți-ar fi să fugi de mine?".

[image image-id=”47431″ height=”400″ width=”400″ image-title=”cherme1″]

Băh, ești prost? Nefericitele care și-au pus deja 2 degete sub bărbie, au stat câteva clipe să se gândească: “bă, de asta nu imi gasesc eu marea dragoste, în loc să pup broscoi râioși, trebuia să-i caut după petrol la Marea Neagră!". Apoi proasta se duce la prieten, soț sau iubit și i-o bagă p-asta cu fugitul pe sub apă. Și omul, normal, sănătos la cap, se uită la ea și îl scoate pe Moromete la suprafață "Mai dă-te, fă, de-aici!".

Părăsită, tuta găsește apoi un bemveu pe stradă, își face selfi și postează un citat din ea însăși "Decât să te iubesc, mai bine te înecam, dragostea e udă!" și pleacă din nou în căutarea iubirii adevărate. Dă iar peste un om căruia îi servește citate din Chermeluțu, care om are ghinionul să mai dea peste încă 5 tute fane de platitudini și așa ajunge omul misogin. Din vina cui? Din vina masturbatorului de pe Facebook cu peste 100.000 de fane, care vinde praf psihologic în ochi și cărți pe care și le-a publicat singur. Așadar, dragi bărbați, la prima întâlnire întrebați-o dacă e fană Chermeluțu. Dacă da, se putea și mai rău: să poarte strap on și să-i placă funduleţele.

[image image-id=”47434″ height=”400″ width=”400″ image-title=”cherme5″]

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare