HomeSocialSe blindează fetili

Se blindează fetili

Dacă le puneai toamna trecută să-și pună ținte și lanțuri pe geci ori ciocate, se uitau cruciș la tine: „Da tu crezi că noi suntem d-alea, pancărițe?”. Râdeau în turmă de rockerițele cu fier forjat pe bocanci, că ele nu-nțeleg moda asta, ci doar p-aia de expiră ca drajeurile. Dar acum, situația-i ca dracu, că-s puse în postura ingrată (nu c-ar înțelege termenul) de a purta țoale cu fier, ținte, lanțuri, cuie. Dacă vrei să te aliniezi trendului, altfel rămâi o țoapă captivă-n moda toamnei trecute. Fă!

Le-am remarcat în mall, că dacă le vedeam pe stradă, îmi schimbam impresia despre rockerițe. Începeam să cred că fanele lui Marilyn Manson au descoperit mersul pe tocuri și sânii nu-i mai lasă s-atârne indiferenți pe sub tricoul negru și larg. Dar erau în șomping center la cules de țoale. Buzate, constipate (dovadă că tutele nu consumă Activia, nu-i cool) și toate bolnave de scolioză. Se târau prin magazine cu botine pline de ținte, pantaloni cu zeci de ace de siguranță, să moară emoiștii de invidie, geci cu lanțuri și alte zeci de ținte, șepci asemenea. Dacă o scanai de metal, sigur descopereai că dantela chilotului a fost înlocuită cu zăbrele și chingi. C-așa-i moda asta, anul trecut se-mbrăcau toate ca vaca Milka, în mov, anul ăsta încurajează programul Rabla și-ți arată ce se-ntâmplă cu Dacia veche dacă n-o duci la REMAT. O poartă ele.

Are și moda avantajele ei. Anul trecut nu puteam să mă apropii de divele mov, că erau toate pline de ciocolată, dar acum, dacă mă enervează cum și le parchează cocalarii, pot să le ridic ștergătoarele și apoi să le zgârii cu cheia pe portiere. Le dau o dungă să mă țină minte. Au destul fier pe ele cât să mă distrez scrijelind o ecuație cu 10 necunoscute-n mall.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare