HomeSocialSanatate si alte boliSpitalul cu de toate - o soluție pentru redresarea...

Spitalul cu de toate – o soluție pentru redresarea sistemului medical românesc

Între noi fie vorba, mulți sunt cei care nu prea stau să-l asculte pe ministrul Voiculescu al Sănătății, când vine vorba de racilele sistemului. În primul rând, e foarte greu să înțelegi ce spune atunci când zeci de ani alții te-au pus să înveți ce spun ei nu doar să ai vreme să asculți. Luna asta noi am făcut un efort, însă, ne-a cucerit teoria plicului expus ca determinant omniprezent al actului medical. L-am ascultat pe domnul ministru și, luând exemplul singurelor afaceri autohtone prospere pe timp de criză, altele decât marea afacere B.O.R, ne-am gândit să-I oferim lui Vlad Voiculescu soluția pentru redresarea sistemului medical românesc…

Spitalul cu de toate!..

Una dintre cele mai evidente soluții pentru autofinanțare este publicitatea. Iar cea mai simplă și eficientă metodă de sponsorizare este halatul medicului. Deja doctorii au pe ei firme de medicamente. Pe noi nu ne-ar deranja cu nimic să vedem un medic care are pe spate Murfatlar Vinul. Imaginați-vă combinezoanele piloților de curse. Pline de sponsori.

Apoi, se poate merge pe o chestie mai targetată cum ar zice corporatiștii obosiți. De pildă, la secțiile de cancer, se pot face reclame la țigări, pacienților să li se ofere un pachet gratis plus o brichetă la cumpărarea altui pachet ș.a.m.d. Ăștia au bani și așa arată că le și pasă de plămânul omului. Firește, la dezalcoolizare să fie reclame la băuturi. Să li se ofere alcoolicilor sticluțe d-alea de test. Poate îl atragi pe om. Scapă de alcoolism și când iese poate-și aduce aminte ce a băut și cumpără firma respectivă Aceleași reclame pot fi afișate și pe fațadele spitalelor.

Pasul următor ar fi utilizarea spațiilor verzi din jurul spitalelor. Să pună, dom'le, o legumă acolo (pentru cantină), marijuana pentru anestezie, maci, bumbac pentru pansamente. Să nu uităm de spațiile comerciale. De exemplu, spitalele pot oferi șaorme și băuturi foarte ieftine. Oamenii se îmbolnăvesc aproape de spital și se internează. Nici nu știi câți bani poți face cu salmonella!

[image image-id=”47941″ height=”400″ width=”400″ image-title=”moartea”]

Plasate strategic pot fi și birourile companiilor de pompe funebre. Nadia Comăneci poate să vândă margarină prin spitalele pentru copii. Ambulanțele pot avea aparat de taxat, ca pe taxi. Jumi-juma între spital și serviciul de ambulanță. O afacere bănoasă ar fi ca spitalele să preleveze din organele personalului medical și apoi să le vândă pe piața neagră. Asistentele mai tinere pot oricând să presteze online un videochat sau să ofere pacienților masaje erotice cu una-două finalizari. Nu în ultimul rând avem foarte mulți studenți la medicină. Păi, la un moment dat, vor trebui să facă rezidențiatul. În loc să le dai 700 de lei pe lună, nu mai bine îi pui să vină ei cu bani de acasă?

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare