Traian Băsescu, negustor politic sibian

de Nestor , 19 decembrie 2014

Întorcându-se cu avionul de la Bruxelles, Traian Băsescu a fost nevoit să aterizeze (cu tot cu avion) în Sibiu, din cauza vremii nefavorabile, zice-se. Departamentul de Numerologie, Ocultism și Paranormal al Academiei Cațavencu a studiat cazul, ajungând la concluzia că, din nou, nimic nu este întâmplător pe lume. Am identificat următoarele ipoteze de lucru, pe care vi le expunem pentru ca fiecare să o aleagă pe aceea potrivită aptitudinilor sale:

1. S-a confirmat astfel că afirmațiile lui Ponta din campania electorală în care-l identifica pe Iohannis ca pe "omul lui Băsescu" au fost absolut sincere și corecte. Cine poate să creadă că, din atâtea aeroporturi la îndemână în România, Băsescu tocmai pe cel din Sibiu trebuia să-l aleagă?

2. A fost o farsă a lui Băsescu, menită să-l discrediteze încă o dată pe Raed Arafat, omul supus atacurilor "ciomăgarilor băsiști" după evenimentul de pe Siutghiol, cum am aflat de la Antena 3. Băsescu a sunat la 112 afirmând că avionul s-a prăbușit, solicitând intervenția autorităților competente. Acestea, după ce au căutat fără succes în zona Cazinoului din Constanța, au identificat cu precizie, după numai două ore, Sibiul drept reperul incidentului. La fața locului a ajuns o echipă de intervenție, cu autostopul, care a constatat că stingătoarele din dotarea aeroportului nu sunt toate în stare de funcționare. Raed Arafat a ordonat o anchetă, în hăhăielile ciomăgarului încă Președinte.

3. Băsescu intenționează să se stabilească în Sibiu, unde-și va cumpăra șase locuințe și o moșie cu credit bancar. El va candida la funcția de Primar la următoarele alegeri locale, intenționând astfel să-și relanseze spectaculos cariera politică. În avans, va lua parte la toate nunțile regale și imperiale din frumosul oraș sibian adăpostitor de multicultural și multicolorat aer indian.

4. Dictatorul urmează să-și ridice o reședință la Cornu, alături de mai vechiul său vecin Năstase și noua casă a lui Ponta. În acest scop, s-a interesat la Galeriile de Artă din Muzeul Bruckenthal dacă au de vânzare materialele necesare, preferabil în termopane pictate de maeștrii olandezi. I s-au oferit "Fetița cu fular" a lui Tonitza și o reprezentare reușită a pistolului cu care Pușkin și-a ratat partenerul de duel ce nu l-a ratat pe el. Băsescu le-a achiziționat încântat, declarând că i le va dărui vecinului Năstase cu ocazia următoarei aniversări, oricare ar fi aceea.

Loading...

Comentarii

+