HomeSocialUrăsc trădarea, da-i iubesc pe trădiceni

Urăsc trădarea, da-i iubesc pe trădiceni

Lăsat în doctrina goală de subita curbă la dreapta făcută de şoferul fără carnet Antonescu, domnul Tăriceanu a rămas, pe moment, debusolat şi cu onoarea nereperată. Noroc că i-a reperat-o la timp dom’ Pontică, fiindcă altfel cine ştie pe ce şosea de centură a politicii mioritice ajungea.

Chimia sentimentală născută între ei l-a făcut chiar pe Ponta să dea un „Ignore” total cererilor venite din partea baronilor locali şi să instaleze, ca al doilea om în stat, nu pe vreun pesedist cu ştate vechi şi unul/mai multe cojones, ci pe volatilul Tăriceanu.

Iniţiativa copiatorului n-a fost însă doar un ifos de june înflăcărat de amor, ci un machiaverlâc cu scop precis: să rupă cât mai mulţi liberali din partidul lui Antonescu, momindu-i cu vorbe frumoase, pe considerentul că el urăşte trădarea, da-i iubeşte pe trădiceni. Iar Dragnea, deşi iniţial cam mârâise, pe sub mustaţă – păi de-aia a făcut el necromanţie la greu, să vină acum un venetic şi să umfle pomenile cuvenite PSD? – până la urmă a priceput cum stau lucrurile şi a acceptat târgul.

Doar că, adepţi ai proverbului „nu da Crinul din mână pe Călinul din par”, foştii colegi ai domnului Trădiceanu n-au acceptat să trădeze şi să-l urmeze nici dacă le-ar fi făcut hotel. Prin urmare, liberal-schimbistul „Călin, filé de neveste” a plecat singur şi singur a rămas, trecerea lui cu acte la PSD fiind, probabil, o chestiune de timp. Trădiceanu nu realizează că, după o vârstă, oricât de manechin sexy ai fi fost la tinereţe şi oricât de al doilea om în stat eşti la bătrâneţe, tot nema putirinţa scrie pe tine, pe toate planurile, inclusiv pe plan politic.

Timpul nu iartă pe nimeni şi nu-i de mirare că, după patru partide şi cinci neveste schimbate în perioada de garanţie, dl Trădiceanu, cel atât de bărbat politic cândva, a ajuns acum, judecând după cât de des vorbeşte la Antena 3, RTV şi alte posturi prietene, să se mai bazeze doar pe limbă.

Exclusiv online

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare